“SUTRA TE SAHRANJUJEMO, A ĆERKICA TE ZAPAMTITI NEĆE”: Jecaji majke SKRHANE BOLOM za poginulim sinom iz Merošine

smrt

Foto: privatna arhiva/Telegraf

Nikola Radosavljević (22) iz merošinskog sela Lepaja, koji je juče poginuo dok je išao na posao, ostavio je iza sebe šestomesećnu kćerku Emiliju i suprugu Miljanu s kojom je u braku od prošle godine. Njegova majka Brankica kroz suze kaže da joj je najžalije što Emilija neće zapamtiti oca

– Bio je brižan suprug i otac, obožavao je kćerku, koja će sutra napuniti šest meseci. Umesto da to proslavimo, sahranjujemo Nikolu. Sine moj, rano moja, dušo moja – očajna je majka.

Nesrećna žena kaže da njen sin nije birao posao kako bi zbrinuo porodicu.

[adsenseyu5]

Doskora je bio zaposlen u fabrici peleta, a poslednjih nekoliko meseci je radio u automehaničarskoj radnji u obližnjem selu Brest. Juče je oko 15 sati krenuo na posao u drugu smenu.

– Da se desilo zlo, čula sam od supruga koga je policija obavestila da je Nikola imao udes. Odmah smo otišli tamo, on je još bio živ, ali u komi, glava mu je bila krvava, imao je povrede po nogama i trbuhu. Hitna pomoć ga je odvezla u Niš, nadali smo se da će preživeti, ali je umro ne dolazeći svesti – priča Brankica.

POLICAJAC VLADIMIR SAVIĆ OTKRIVA: Zoran Marjanović je ubica, otac i brat pomagači! EVO ŠTA JE MOTIV! (INFO)

Kaže da ne zna kako je do nesreće došlo, ali da veruje da je tragediji doprinelo to što je na toj deonici bilo šljunka na kolovozu, pa je moguće da je Nikolin “golf 2” proklizao.

– Automobil je sleteo s kolovoza, prevrnuo se nekoliko puta, a Nikola je ispao iz kola. Zatekli smo ga na oko tri metra od kola. Možda bi preživeo da je bio vezan – kaže majka poginulog mladića.

BRUTALAN ODGOVOR RUSIJE NA TRAMPOV GOVOR: „Neka prvo Srbiji…“ (INFO)

Nikola će biti sahranjen sutra u 13 sati na groblju u rodnom selu.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: D.R.,Telegraf.rs)

[adsenseyu2]