SUPRUGA POKOJNOG MANDE OTVORILA DUŠU: Zbog jedne rečenice svog sina, SKINULA JE CRNINU

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

– Otišla sam u Tivat da igram komad “Rodoljupci” desetak dana posle njegove smrti. Znala sam da moram, da je to način da krenem dalje – izjavila je Anja Mandić

Anastasija Anja Mandić, supruga pokojnog Milorada Mandića Mande, kaže da se s tugom bori kroz rad, kao i da joj gluma pomaže da nastavi dalje.

[adsenseyu4]

– Sedam dana sam nosila crninu. Skinula sam je kada mi je sin Andrija rekao: “Želim da svetliš”. To mi je bio jasan signal. Fokusirana sam na njega kao i na Miloradovu decu iz prvog braka – rekla je Anja za magazin “Glorija” i objasnila da se s tugom nosi kroz rad, kao i da joj gluma pomaže da nastavi sa životom.

– Setila sam se da mi je Milorad govorio da mu je rad mnogo pomogao kada je iznenada ostao bez oca i krenula sam tim putem. Otišla sam u Tivat da igram komad “Rodoljupci” desetak dana posle njegove smrti. Znala sam da moram, da je to način da krenem dalje. Uoči početka predstave prilazile su mi kolege Viktor Savić, Goran Jevtić i Andrija Milošević i pogledima me pitali da li mogu da izdržim. Pre toga sam dobila dve infuzije, rešena da izađem na scenu – izjavila je Anja Mandić i ispričala jednu od Mandinih anegdota koja je uvek nasmeje, kada je se seti.

Printskrin: Youtube/Info Kanal

– Stigao mu je račun za “Infostan” i jedna od stavki je bilo uređenje priobalja. Uzeo je telefon, okrenuo “Infostan” i tada je predstava počela: “Dobar dan, prijatelju, evo, zovem iz Gospodar Jovanove na Dorćolu. Evo, stojim na terasi i pokušavam da vidim obalu. I ne vidim je. Pa te pitam, prijatelju, zašto onda plaćam uređenje priobalja?. Izgovorio je to u dahu a ja sam se tresla od smeha – zaključila je supruga pokojnog Mande.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]