STRAVIČNA NESREĆA NA AUTO PUTU: Poginuo muškarac i dva dečaka (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Tri osobe su poginule, među njima dečaci starosti osam i pet godina, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 1.30 na auto-putu Novi Sad – Subotica.

Kako saznaje portal 021.rs, oni su stradali na licu mesta.

[adsenseyu4]

“Nastradala su dvojica dečaka starosti pet i osam godina i muškarac starosti oko 45 godina. Povređena su još dva muškarca, u oba slučaja su u pitanju teške telesne povrede. Jedan muškarac srednjih godina je u besvesnom stanju prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, dok je drugi bio u stabilnom stanju i on je prevezen na hirurgiju Urgentnog centra”, rekla je Mirjana Bursać iz Hitne pomoći za 021.rs.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila iz pravca Subotice prema Novom Sadu. Na mestu nesreće intervenisale su dve lekarske ekipe, vatrogasci i policija. “Putevi Srbije” su saopštili da je zbog ovog udesa jutros obustavljen saobraćaj na deonici Zmajevo-Novi Sad. Alternativni pravac je petlja Zmajevo-Sirig-Novi Sad.

“Putevi Srbije” su saopštili da je zbog ovog udesa jutros obustavljen saobraćaj na deonici Zmajevo-Novi Sad. Alternativni pravac je petlja Zmajevo-Sirig-Novi Sad.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:021,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]