SRPSKI GLUMAC doneo NAJVAŽNIJU ODLUKU u životu, evo i koju

Foto: Printscreen/instagram/ViktorSavić

Foto: Printscreen/instagram/ViktorSavić

Glumac Viktor Savić zakleće se na večnu ljubav izabranici Teodori Miljković u aprilu naredne godine, ekskluzivno saznaje “Blic”.

Budući mladenci već uveliko pripremaju svadbeno veselje koje će se razlikovati od onih tradicionalnih koje nalažu srpski običaji.

[adsenseyu4]

– Već su počeli sa pripremama svadbe. Oni su zamislili da to bude žurka na kojoj će okupiti rodbinu i prijatelje jer ipak žele da naprave veselje po svom ukusu, a da to ne bude klasična srpska svadba. Početkom aprila biće organizovana svadba, a oni su već odabrali mesto gde će se održati žurka. Buduća mlada već je odabrala dugu haljinu koju će nositi taj dan, dok Viktor još nije smislio šta će obući – priča naš dobro obavešten izvor i otkriva da budući mladenci ne žele raskoš i luksuz.

– To će više delovati kao tinejdžerska proslava i izlazak u neki dobar klub – otkriva izvor blizak paru, koji dodaje da je njihova ljubav počela početkom godine kada su se sreli u noćnom provodu, ali i da svih ovih meseci ljubav vešto kriju od javnosti.

– Teodora studira na Fakultetu dramskih umetnosti i na trećoj godini je odseka filmske i televizijske produkcije. Zajedno su letos bili na festivalu Egzit, ali niko nije verovao da je ta ljubav između njih toliko jaka da će opstati. Oboje su srećni i zaljubljeni, a sa nestrpljenjem iščekuju venčanje. Njihovi roditelji su se upoznali, a Teodora i Viktor uskoro planiraju da započnu zajednički život – završava izvor za “Blic”.

Viktor Savić nije bio dostupan za komentar, dok je njegova buduća supruga Teodora Miljković kroz osmeh rekla:

– Ne smem ništa da vam kažem – rekla je za “Blic”.

[adsenseyu1]

Glumila u “Budvi na pjenu od mora”

Iako je nedavno napunila dvadeset jednu godinu, ona se oprobala kao glumica u seriji “Budva na pjenu od mora”, a o vezi sa popularnim beogradskim zavodnikom dugo čak ni prijateljima nije govorila.

Pre Viktora, Teodora bila sa Šoćom

Pre Viktora, Teodora je bila u vezi sa Nikolom Šoćom, inače jako dobrim drugom Viktora Troickog.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Ljubomir Tozev,Blic.rs)

[adsenseyu2]