SRPSKA DOMIŠLJATOST! Pružni prelaz nakon nesreće još UVEK BEZ RAMPE, Železnice ovako rešile problem (VIDEO)

rampa

Foto: Printscreen/Twitter

Na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova, gde su se u petak sudarili voz i autobus, Železnice Srbije su, kako navode, obezbedile dežurstvo radnika tog preduzeća i obavezno zaustavljanje vozova kako bi se sprečila nova nesreća.

Meštani protestuju i traže da se na prelazu postavi rampa.

Nekoliko stotina meštana Donje Medjurovo okupilo sena pružnom prelazu mestu nesreće, protestujući što Železnice Srbije nisu proteklih godina tu izgradile rampu, a najavili su nove proteste ako se to ne uradi.

Predstavnik Železnice iz Niša Miško Marić obratio se okupljenim građanima na protestu, navodeći da je od 22. decembra uvedeno neprestano dežurstvo radnika Železnice i obavezno zaustavljanje vozova ispred tog putnog prelaza.

“Železničari dežuraju i vode računa se se bezbedno prelazi preko putnog prelaza. Bez obzira na to što nismo krivi za nesreću koja se dogodila, ovo smo učinili jer su nam ljudski životi dragoceni.

GAZDA IZ SNOVA: Spremio neverovatan poklon za 200 radnika, a kad su čuli o čemu se radi, počeli su da PLAČU OD SREĆE! (VIDEO)

Nažalost, tragedija je pokazala da nikakvi železničari niti obeležja ne mogu da sačuvaju živote, ako se ne poštuju saobraćajni propisi i signalizacija”, kazao je Marić.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: N1)