SRBI BESNI I POVREĐENI: Evo šta će Albanci uraditi na Košarama

rat

Foto: Tanjug

Bivši komandanti albanske, zločinačke, terorističke organizacije OVK žele da izgrade memorijalni centar na Košarama, a ova informacija razbesnela je javnost u Srbiji.

Krvnici iz OVK hoće da stvore memorijal, centar nacionalnog mita „države Kosova“ uprkos činjienici da je ovaj prostor simbol poraza ovdašnjih terorista i njihove „Atlantske brigade“ sa Zapada.

LEKCIJA IZ BONTONA HRVATIMA: Evo šta je Dejan Savić prvo uradio posle pobede Srbije (FOTO)

Zločinci su pokušali uz pomoć NATO da izvrše kopnenu invaziju iz Albanije na Kosovo uz pomoć vojske te zemlje i zapadnih plaćenika, tokom NATO agresije na Jugoslaviju 1999. godine. Oni od aprila do juna 1999. nisu uspeli da se na prostoru od Đeravice do Košara probiju u Srbiju, urpkos pomoći atriljerije albanske vojske i neprestanog NATO bombardovanja.

Dokument tzv. prištinske vlade o osnivanju memorijalne zone „Bitka na Košarama“ upozorava na opasne uspomene koje su im ostavili saveznici. Na ovom prostoru nije čišćena radioaktivna municija koju su besomučno prosipali američki „raptori“, pa se nuklearni materijal raspao u zemlji i dugoročno zagadio vodoizvorišta.

VRUĆINE I PLJUSKOVI: Očekuje nas PAKLENI avgust, a septembar..

Veliki problemi su i kasetne bombe koje su posejali strateški bombarderi B-52 i koje još vrebaju u šumama.

(Dnevne.rs/Izvor: Alo, Novosti)