SPEKTAKL U ZAJEČARU: Billy Idol večeras od 23h nastupa na 52. ZAJEČARSKOJ GITARIJADI!

gitarijada

Foto: printscreen/Fejsbuk/Instagram

Billy je inače poznat kao muzičar koji retko otkazuje svoje koncerte, a u izvinjenju koje je javno uputio svojim italijanskim i nemačkim fanovima, naveo je da je ipak morao da otkaže pomenute nastupe zbog infekcije sinusa i pluća

Obožavaoci plavokose rock zvezde i čelnici Gitarijade bili su duboko zabrinuti zbog nastupa Idola na ovogodišnjoj Gitarijadi, s obzirom da je zbog upale sinusa otkazao već dva koncerta na evropskoj turneji – nakjučerašnji u Regensburgu i sinoćnji u Padovi.

BLAMAŽA RADETA ŠERBEDŽIJE: Policija u Kaliforniji UHAPSILA legendarnog glumca!

Billy je inače poznat kao muzičar koji retko otkazuje svoje koncerte, a u izvinjenju koje je javno uputio svojim italijanskim i nemačkim fanovima, naveo je da je ipak morao da otkaže pomenute nastupe zbog infekcije sinusa i pluća.

Zaječar

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Ipak, uz nadljudske napore i očiglednu privrženost srpskoj publici, Idol je odlučio da nastupi danas na Gitarijadi u Zaječaru, uz molbu da se vreme njegovog koncerta pomeri sat ranije tj. na 23h. S obzirom da je ulaz na Gitarijadu besplatan i da je ovo prvi koncert kojim će Billy nastaviti svoju evropsku turneju, interesovanje fanova je ogromno, a javio se veliki broj obožavalaca iz inostranstva, pa organizatori savetuju da se na vreme stigne u Zaječar.

NEMAČKI RATNI VETERAN: Ubijao sam srpsku decu na Košarama, snajperom iz velike daljine (FOTO) (VIDEO)

Kako meteorolozi najavljuju konačno razvedravanje i sunce za danas, verujemo da će Billy Idol napraviti spektakl na Kraljevici i time samo potvrditi svoj status jednog od najboljih live muzičara na svetu.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs/PR)