SPAVALA SA SVIM MUŠKARCIMA U SELU: Neverovatno šta je sve dobijala za uzvrat, umesto novca

Kragujevčanka

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Stvarno mi je lepo sa njima i uživam im pružati veliko zadovoljstvo jer sam sigurna da bolje od mene nema – rekla je anonimna ljubavnica

– Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svesna sam da će mi doći glave ali ne mogu im odoleti. Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene – ispričala je ova anonimna “ljubavnica”.

[adsenseyu4]

Ona ih je na početku teška srca odbijala ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji kada već njihove žene neće.

– Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u sredini. Pored njih se osećam kao kraljica celog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti – dodala je “ljubavnica”

Mnogi su je nagrađivali. Neki su joj davali novac, suve kobasice, šunku, sveži sir i pavlaku.

– Stvarno mi je lepo sa njima i uživam im pružati veliko zadovoljstvo jer sam sigurna da bolje od mene nema. To mi i oni govore – dodala je ona.

Ipak, postoji jedna stvar koje se boji.

– Što će biti ako njihove žene saznaju za to? Neke od njih znam lično i znam kakve su veštice i gadure. Znam da će to kad tad izaći na videlo jer će se neko odati, muškarci su babe tračare kao i žene. Sigurna sam da će sve doći po mene i obesiti me na stub srama. Moraću da napravim neko sklonište dok ih ljutnja ne prođe. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima – zaključuje ova anonimna ljubavnica.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:ikragujevac.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]