ŠOKANTNO HAPŠENJE U VALJEVU: Policija upala dileru u kuću i zatekla NEVEROVATAN prizor

klupaNikola J. sa elektronskom nanogicom priveden je dok je u kući prodavao heroin devetnaestogodišnjem mladiću.

U trenutku upada u njegovu kuću u Vukovarskoj ulici, u valjevskom naselju Gradac, policajci su zatekli i F. M. (19), a kod njih dvojice pronađeno je oko 12 grama heroina i osam grama marihuana, te plastična kesa od 120 grama svetlobraon materije koja služi kao baza za miksovanje droge.

Šok za policajce, međutim, bilo je prisustvo, kako je kasnije utvrđeno, četrnaestogodišnje devojčice koja je bila gola u krevetu pored Nikole J. i koja se u trenutku upada policajaca samo ležerno ogrnula posteljinom.

– Bilo je očigledno šta je u pitanju. Sve što je zatečeno je detaljno opisano u izveštaju i u prijavi Višem tužilaštvu, koje će tokom daljeg postupka odlučiti kako će kvalifikovati i tretirati ovaj slučaj – kažu naši izvori bliski istrazi.

[adsenseyu5]

O šokantnoj sceni su obavešteni i roditelji 14-godišnje devojčice, od kojih je uzeta izjava, dok je za Nikolu J. i F. M. određeno 48-časovno zadržavanje, nakon čega će biti predati višem tužiocu.

Nikola J. inače je povratnik i ovo mu je već treće hapšenje od 2012. godine zbog droge.

Centar čeka dokumentaciju
U valjevskom Centru za socijalni rad za „Blic“ potvrđuju da su upoznati sa slučajem da je u dilerovoj kući policija pronašla nagu 14-godišnju devojčicu. Napominju da će se u redovnoj proceduri uključiti u ovaj slučaj kada dobiju svu dokumentaciju iz tužilaštva i policije.

Prethodna dva puta optužen je za preprodaju marihuane, ali je, kako saznaje „Blic“, oba puta optužba za to krivično delo kod istog sudije Višeg suda u Valjevu preinačena u posedovanje droge, za šta je zaprećena manja kazna od dilovanja, a tužilac se tada odrekao i prava na žalbu. Tako je prošle godine i osuđen na 10 meseci kućnog zatvora sa nanogicom, pa je na izdržavanju kazne od polovine ove godine.

Mladić je, kako saznajemo, uživalac marihuane još od osnovne škole. Na svom Fejsbuk profilu objavio je da tokom nošenja nanogice može da izađe dva sata u šetnju dnevno, o čemu odluku donosi nadležni sud. Objavio je i fotografije van kućnog pritvora na kojima je, po svemu sudeći, sa devojkom koja je, međutim, punoletna.

[adsenseyu1]

(Blic)