ŠOK U NIŠU: Žena pala sa terase firme u kojoj radi i POGINULA (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Nišlijka M. M. (34) preminula je danas popodne nakon pada sa zgrade u ulici Ćirila i Metodija.

Ona je oko 13 časova zatečena na trotoaru sa povredama i hitno prebačena u Urgentni centar.

Kako saznajemo, Nišlijka je hitno operisana, ali je uprkos naporima lekara, preminula oko 15 i 15 časova.

– Pacijentkinja je zadobila višestruke povrede glave, grudnog koša i unutrašnjih organa – rekao je direktor Klinike za anesteziju prof. dr Radmilo Janković.

Kako nezvanično saznajemo, ona je pala sa prozora ili terase poslovnih prostorija firme u kojoj radi nakon što je izašla da zapali cigaretu.

Čuo se samo tup udarac. Pomislili smo da su građevinci sa susednog gradilišta nešto bacili pa je palo na zemlju. Na gradilištu su pak pomislili da su se dva automobila udarila.

BOŠKO NIČIĆ “BEZ DLAKE NA JEZIKU”: Mladi su LENJI, neće da ustanu u 6 sati i rade za 300 evra!

Onda smo videli prolaznike kako gledaju u pravcu dvorišta zgrade 22. Kada sam prišla videla sam žensku osobu kako leži bez svesti. Davala je znake života ali je očigledno bila u teškom stanju – kaže jedna od komšinica iz susedne zgrade.

Iako se isprva mislilo da je M.M. izašla na terasu da bi zapalila cigaretu, prema nezvaničnim saznanjima to nije bio razlog izlaska na terasu jer je, po kazivanju kolega bila nepušač.

Nezvanično se saznaje, da su kolege sa kojima radi mislili da je u toaletu, pošto je nije bilo u prostorijama firme, ali su se svi šokirali kada su je videli kako leži u dvorištu zgrade. Kolege nisu želele da daju izjave.

(Dnevne.rs /Izvor:  B. Janačković, Blic)