SKANDAL U VALJEVSKOM VRTIĆU: Dečak izujedao druga (3) jedanaest puta! (FOTO)

valjevo

Foto: Privatna arhiva

U privatnom obdaništu “Veseljko”, tvrde roditelji, izujedan je njihov trogodišnji sin V. Đ., navodno u sobi, za vreme popodnevnog odmora i da u tom trenutku nije bilo vaspitača

TRAŽILI GA BIA, CIA, MI6, A ON SE VESELIO U GUČI: Pogledajte dosad NEVIĐENU fotografiju, Ratko Mladić s društvom uživa dok ceo svet traga za njim!

Roditelji trogodišnjeg V. Đ. podneće tužbu protiv privatnog obdaništa „Veseljko“ jer je njihovog sina, dok su deca bila na podnevnom odmoru, bez nadzora vaspitačice, čak 11 puta ujeo i ogrebao petogodišnji dečak!

[adsenseyu1]

Incident se dogodio 15. maja, a Sunčica Đ., majka V. Đ, priča za „Alo!“ da je sina tog jutra u „Veseljku“ ostavila kod njegove vaspitačice Smilje Raletić, koja je ujedno i vlasnica tog vrtića.

– Dete sam preuzela u 17 sati, od devojke koju prvi put vidim, iako u taj vrtić idemo dve godine, koja se takođe predstavila kao vaspitačica i koja mi je rekla da dete ima „alergiju“, pa su mu hladili obraz.

zrtva

Foto: Privatna arhiva

V. Đ. izujedan u vrtiću

 *Dečak izujedan po licu, Foto: Privatna arhiva

Šokirala sam se, međutim, tada sam videla već modri podliv na njegovom obrazu. Odvela sam sina odmah u Urgentni centar, gde su mu izbrojali 11 povreda, što ujeda, što ogrebotina na obrazima, čelu, nosu, uhu, grudima i ručici – priča majka V. Đ.

Medicinska dokumentacija pokazuje da je dežurni lekar u Urgentnom centru konstatovao da se tragovi zuba pojavljuju na levom obrazu i levoj podlaktici mališana, dok su ostalo ogrebotine, zbog čega je V. Đ. sledećeg dana u domu zdravlja morao da primi tetanus.

[adsenseyu4]

 S obzirom na to da su povrede nastale nasilnim putem, Urgentni centar je po službenoj dužnosti obavestio policiju, pa je Sunčica izjavu o incidentu dala i inspektorima.  – Kada sam ga pitala šta se dogodilo, rekao je da je spavao i da se probudio kada ga je drugi dečak grizao i grebao.

V. Đ. izujedan u vrtiću

 *V. Đ. izujedan u vrtiću, Foto: Privatna arhiva

Pokušao je da zove vaspitačicu i da izađe iz sobe, ali ta prostorija u kojoj deca spavaju se zaključava. Vaspitačica i vlasnica se javila tek nekoliko dana nakon incidenta, pitala kako je V. Đ. i ponudila novčanu nagodbu da ih ne tužim

NOVI SAOBRAĆAJNI PROPISI: Morate i ovo IMATI NA VOZILU, inače ćete platiti kaznu (INFO)

. Odbila sam to jer sam ubeđena da mi je dete bilo zanemareno i da nije kontrolisala šta se dešava u sobi. Svi ti ujedi i ogrebotine nisu mogli da nastanu za dve sekunde. Još gore ukoliko se to dogodilo, kako ona tvrdi, nakon spavanja, jer bi to značilo onda da se povređivanje dogodilo pred njom ili da je opet decu pustila da ostanu sama – kaže Sunčica, dodajući da se mališan „često budi uz vrisak i brani ručicama“.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: P. Vujanac /alo.rs)

[adsenseyu2]