SKANDAL U PARLAMENTU ZBOG URLANJA I PRETNJI MAJE GOJKOVIĆ SLUŽBENICI: Izlazi napolje, izlazi sad! Videćeš ti… (VIDEO)

gojkovic

Foto: jutjub

Cela zbrka nastala je oko toga što su neki od preko 1.200 amandmana, podnetih na dva predloga zakona o obrazovanju, povučeni a sekretarijat Skupštine kasni sa obradom podataka.

U Skupštini nastao pravi haos jer je skupštinska služba kasnila sa obradom podataka o povučenim amandmanima. Predsednica parlamenta oštro kritikovala službe.

[adsenseyu5]

Predsednica Skupštine Maja Gojković najpre je bila veoma neprjatna prema službenici Narodne skupštine, kojoj je u nekoliko navrata, uz uključen mikrofon, rekla odlazi, odmah, videćeš ako me još jednom dovedeš u zabludu, odlazi odmah i donesi mi podatke…

 Gojkovićeva je s govornice rekla da se čeka 45 minuta da službe srede ko je povukao amandmane, a ko ne.”Generalni sekretar je dužan da nam dostavi ispravne podatke da možemo da radimo. Ako ne može da radi neka nas obavesti.

Ako službe ne znaju da rade neka nas obaveste”, bila je glasna Gojkovićeva.

[adsenseyu1]

Zatim je “za ceo cirkus” optužila predsednika pokreta DJB i poslanika Sašu Radulovića.

“Ceo cirkus je napravio Radulović. Baš me briga što je opozicija i što se solidarištete s njim…samo pauza može da sredi ovo”, rekla je između ostalog Maja Gojković.

Nakon kratke pauze, traženi podaci su stigli a predsednica parlamenta je poručila: “Sad možete da slikate i tvitujete…”

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Kurir.rs/B92)

[adsenseyu2]

2 Comments on "SKANDAL U PARLAMENTU ZBOG URLANJA I PRETNJI MAJE GOJKOVIĆ SLUŽBENICI: Izlazi napolje, izlazi sad! Videćeš ti… (VIDEO)"

  1. Tuziti bahatu predsednicu za MOBING

  2. Pljunuti u lice bahatu političarku! Iz koje kuće ona isteruje? Nije joj ona poslodavac, isto bahati! Ej breeee, čija je ovo Srbija?

Comments are closed.