‘SIGURNO JE DOŠLO DO ZABUNE’: Osnovci došli na ekskurziju u Beograd, pa umalo završili kod Cece u kući! (INFO)

pevacica

Foto: Telegraf

Niko nije bio u mojoj kući. Sigurno je došlo do zabune, verovatno su decu vodili u obilazak Marakane i možda im je neko pokazao moju kuću – rekla je Ceca

Veliku pažnju je privukla vest da su učenici trećeg razreda osnovne škole “23. oktobar” iz Sremskih Karlovaca koji su došli na ekskurziju u Beograd, navodno neplanirano posetili i kućuCece Ražnatović, međutim, ona je demantovala te informacije.)

– Niko nije bio u mojoj kući. Sigurno je došlo do zabune, verovatno su decu vodili u obilazak Marakane i možda im je neko pokazao moju kuću – izjavila je Ceca za Telegraf.

A sve je počelo kada je portal 021.rs, na osnovu izjave jednog od roditelja, objavio vest da su učenici bili u Cecinoj kući.

Na moje pitanje kako je bilo na ekskurziji, prvo što mi je rekla je da su bili kod Cece u kući, da je kuća ogromna, da su dobili autogram i CD lično od nje. Moje dete nije vaspitano da zna ko je Ceca, pogotovo ne da se takvoj osobi divi i traži od nje autogram.

[adsenseyu1]

U početku sam mislio da je šala, ali sam shvatio, znajući svoje dete da ipak govori istinu.

Naravno da je većina dece i roditelja sa oduševljenjem, a ne sa nevericom kao ja, dočekala priču o toj poseti, jer živimo u takvom društvu gde je sve naopako, ali moje dete i ja ne delimo to oduševljenje – ispričao je roditelj jedne od učenica.

pevacica

Foto Tanjug, AP

Inače, u dogovoru sa školom i prema planu puta trebalo je da deca posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde. Prema rečima dece, tri učiteljice koje su vodile učenike na ekskurziju dosetile su se da bi zanimljivo da probaju da posete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored Marakane…

Ukoliko imate originalnu ideju za lokacije u Beogradu koje bi, po vašem mišljenju, obavezno morale da budu u planu svake školske ekskurzije, vaše predloge ostavite u komentarima ispod teksta… 

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)