SERGEJ, SMRDI TI IZ USTA! Lider socijalista odgovorio na Segejeve prozivke

Dačić

Foto: Tanjug/Dimitrije Gol, Fonet, Beta

Nakon što je Sergej Trifunović, predsednik Pokreta slobodnih građana, prozvaio lidera SPS Ivicu Dačića, znalo se da će ova priča imati svoj epilog.

– Nego, jeste l’, deco provalili, bez sve šale, kako se Ivica Dačić ubibio i ne daje nijednu jedinu izjavu u vezi sa tekućim stvarima u zemlji? Džaba, bucko, nisi nevidljiv i nećeš biti zaboravljen, ne boj se – napisao je Trifunović na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter, a ubrzo potom obrisao taj tvit.

Lider socijalista u izjavi za Espreso.rs imao je kratku poruku:

– Neću da polemišem s novoizabranim liderom kombi stranke i cirkuzantom s Tvitera Sergejom. Radim bitne stvari za zemlju, jedna od njih je ona najvažnija, a to je borba za Kosovo – rekao nam je Dačić i dodao:

PLANIRA BEG KAO ANTE PAVELIĆ?! Đukanović prebacuje novac u Argentinu?

– Znam da bi on odmah potpisao nezavisnost Kosova i da to za njega nije bitna tema, ali predsednik Vučić i ja smo tu da takvima ne damo da vladaju. On samo zna da viče, psuje i vređa, a ja se takvih uličara nisam plašio ni 5. oktobra, ni danas. Neka je on živ i zdrav, a ja da mu drmam cirkuski kavez na tom Tviteru neću – poručio je Dačić.

Dan kasnije lider socijalista imao je još nešto da poruči Trifunoviću.

KOSOVO MI NE DIRAJ! TO SI URADIO SAD I NIKAD VIŠE! Albanac prozivao srpskog fudbalera, pa zažalio

– Sergej, smrdi ti iz usta – poruka je koju je Ivica Dačić uputio lideru Pokreta slobodnih građana.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)