SELO U SRBIJI OBAVIJENO MISTERIJOM: U Vratarnici kod Zaječara gde je krvnik ubio Anđelinu (3) i Draganu (47), danas su pronađena dva mrtva lovca!

Vratarnica

Foto-ilustracija: pixabay.com, Privatna arhiva, Telegraf

U Vratarnici kod Zaječara gde je prošle godine Vladica Rajković (29) silovao i ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović, dva lovca su danas pronađena mrtva.

Jedan lovac je bio u lovu, čekajući da naiđe divljač, a njegov kolega je video da ga nema i krenuo da ga traži.U jednom trenutku zatekao je telo tog čoveka.

UŽAS NA DNU TISE KOD NOVOG KNEŽEVCA: Ribari izvukli telo muškarca vezanog SAJLOM I CIGLAMA oko grudi, na glavi imao prostrelnu ranu od metka (INFO)

Muškarac je, pretpostavlja se, bio pod tolikim stresom zbog prizora da je umro.

[adsenseyu1]

Uviđaj će pokazati da li je reč o ubistvu. Osim ovog zločina, Vratarnica je javnosti poznata po još jednom krvavom činu.

Podsetimo, prošle godine je Vladica Rajković iz Vratarnice odveo sa dečjeg rođendana i nedaleko od kuće silovao, a zatim i ubio udarcem kamenom u trogodišnju Anđelinu Stefanović. Nakon što se presvukao i oprao krv sa sebe, vratio se na slavlje kao da se ništa nije dogodilo.

STIGAO JE KOMPLETAN MESEČNI HOROSKOP ZA JUL 2017. GODINE: Blizance očekuje nova ljubav, jarac pod stresom

Posle nekoliko dana policija ga je uhapsila, a u međuvremenu je otkriveno i da je Rajković zadavio Draganu Stanković (46) iz istog mesta, a potom je bacio u Timok.

Rajkovića je tužilaštvo teretilo za tri krivična dela, i to teško ubistvo i silovanje Anđeline Stefanović (3) i za ubistvo Dragane Stanković (47).

monstrum

foto: Privatna arhiva, novosti.rs, Telegraf

On je osuđen na 40 godina zatvora. Prilikom izricanja presude nije pokazao ni trunku kajanja.

 

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]