SEDENJE NA DVE STOLICE: Jutka u predsedničkoj kampanji radio i za Jeremića i Vučića? (FOTO)

ostavka

Foto: Printscreen/youtube/Youtube/RTV Krusevac

Fotografije koje su isplivale u javnost pokazuju da je doskorašnji prvi čovek opštine Brus svojim prisustvom podržao i lidera Narodne stranke, Vuka Jeremića, tokom kampanje za predsednika Srbije

Političku karijeru doskorašnjeg predsednika opštine Brus i član Srpske napredne stranke, Milutina Jeličića Jutke, koji je podneo je ostavku na sve funkcije posle pritiska zbog optužbi njegove nekadašnje sekretarice, Marije Lukić, za seksualno uznemiravanje, obeležila su preletanja iz jedne u drugu stranku.

U otvorenom pismu, kojim je potvrdio ostavku, Jeličić je naveo da se slučaj za koji mu se sudi dogodio “pre nego što je postao član Srpske napredne stranke” odnosno dok je bio u redovima Nove Srbije.

ŠTA SERGEJ ZAISTA MISLI O KOSOVU? Glumac se konačno oglasio, sad je sve mnogo jasnije

Međutim, fotografije koje su isplivale u javnost pokazuju da je doskorašnji prvi čovek opštine Brus svojim prisustvom podržao i lidera Narodne stranke, Vuka Jeremića, tokom kampanje za predsednika Srbije 2017. godine, na kojima je bio protivkandidat Aleksandru Vučiću, u čijoj je Jeličić stranci tada bio.

Fotografije koje su isplivale u javnost pokazuju da je Jeličić svojim prisustvom podržao i Vuka Jeremića, tokom kampanje za predsednika Srbije 2017. godine-Printscreen/Youtube/Narodna stranka

Na njima se vidi Jutka kako sedi u prvim redovima, dok Vuk Jeremić drži govor.

Pre pristupanja SNS-u 2017. godine, bio je član Nove Srbije Velimira Ilića, a na vlast u Brusu posle pada Miloševića stigao je kao kadar DOS-a, dok je poznato da je bio blizak i JUL-u.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)