SASLUŠANA SVEKRVA UBIJENE PEVAČICE JELENE U POLICIJI: Nisam veštica, sveci su mi dali moć da lečim (INFO)

svekrva

Foto: Telegraf

Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelene, ispričala je u policiji da nije nikakva veštica, već da je isceliteljske moći dobila posle kome u kojoj je bila 40 dana.

Pozvana je u policiju jer su pojedini govorili za nju da gata, gleda u karte… Pisali su da je veštica, te je policija želela da ih uputi u njen posao i izlečenja. Policajcima je dala izjavu i došla kući. Nije bila podvrgnuta nikakvom poligrafskom ispitivanju – ispričao je za „Blic“ Zoran Marjanović, suprug ubijene Jelene.

On ističe da su njegova majka i ostatak porodice pravi pravoslavni vernici.

Zorica Marjanović je, kako „Blic“ saznaje, ispričala da je isceliteljske moći dobila pre više od 20 godina, posle buđenja iz kome u kojoj je provela više od 40 dana. Dok je bila u komi, navodno je sanjala svece, koji su joj podarili moć da leči bolesne.

Po izlasku iz bolnice, u domu na Ceraku, bioenergijom je počela da leči ljude. Istovremeno, porodica je počela da posti svaki post, a sredom i petkom da posti na vodi.

[adsenseyu1]

– Pacijente je lečila tako što bi im stavila ruke na deo tela koji ih boli – objašnjava sagovornik „Blica“ upoznat sa metodom lečenja.

Zorica je, kako saznajemo, bioenergijom izlečila i dete jednog Borčanina, koji joj je u znak zahvalnosti poklonio kuću u kojoj sada žive Marjanovići.

Ubijena Jelena Krsmanović

Foto: FacebookUbijena Jelena Krsmanović

– U kući ima veliku sobu, punu ikona, u kojoj su pacijenti čekali na tretman kod Zorice. Dok su čekali, Zoričina kuma Vera im je kuvala kafu, čaj, pričala sa njima da prekrate vreme. Bila je neka vrsta kućepaziteljke, pomagala je porodici, prala sudove, kuvala ručak – navodi naš sagovornik.

JANA NE ZNA DA JE OSTALA BEZ MAJKE 

Vladimir Marjanović je juče bio vidno uznemiren. Čekao je suprugu u blizini policijske stanice.

– Želim da se ovo što pre završi, da uhvate ubicu, da ostave svi moju porodicu na miru – kratko je rekao Vladimir.

Njegov sin, Zoran Marjanović, kaže za „Blic“ da još nije rekao svojoj ćerki da joj je majka ubijena.

– Psiholozi i pedagozi su mi rekli da je rano da govorim Jani za Jecu, jer deca u tom uzrastu imaju odbrambeni stav i drugačije prihvataju ovakve događaje – kaže Zoran.

[adsenseyu1]

(B. Bogosav/A. Ž. Adžić /Blic)