SARA NESTALA PRE 2 MESECA “Čekala sam svoje dete da se vrati iz škole, ali nije došla. Tog dana joj se izgubio svaki trag” (FOTO)

nestala

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Čekala sam svoje dete da se vrati iz škole ali nje nije bilo. Od tog dana joj se gubi svaki trag.

Više ne znam gde da tražim, šta da radim i kome da se obratim, zato sam objavila sliku na društvenim mrežama, možda je neko video…

Ovako za “Blic” priča Jelena Stefanović iz Kragujevca, majka Sare Stefanović, koja svoju ćerku nije videla od 9. oktobra.

Sara je učenica prvog razreda srednje škole u Kragujevca i od tog datuma, kada je otišla u školu, gubi joj se svaki trag.

Tog dana, priča majka, dogovorile su se da se nađu, međutim videvši da Sare nema, majka je najpre pozvala razrednog starešinu tinejdžerke kako bi proverila da li je ona tamo. Međutim, od nje je dobila negativan odgovor uz objašnjenje da je Sara poslednji put bila u školi dan ranije.

– Čekala sam 10. oktobar kako bih mogla da prijavim policiji njen nestanak. Od tada niko ništa ne zna o mojoj Sari, a policija za njom traga – priča majka nestale jedinice.

Prema Jeleninim rečima, ovo nije prvi put da Sara odlazi bez javljanja. Samo dva meseca pre njenog nestanka, u avgustu, Sara je odlučila da ode iz kuće i ne javi se svojim najbližima. Tada je takođe alarmirana policija, a devojka je pronađena u kući svog momka.

– Tada ju je policija našla kod mladića koji živi u jednom selu kod Mađarske granice. Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi. Morala sam da odem lično u Novi Knjaževac po svoje dete – priča majka i dodaje da je i ovog puta sumnja prvo pala na istog mladića.

OVI SRPSKI GLUMCI SU POBEGLI IZ GRADA NA SELO: Jezda ČETVORO dece šalje na njivu, a evo zašto su i njegove kolege uradile baš istu stvar

Saznavši to, policija je odmah proverila kuću Sarinog momka, ali je tamo nije bilo. On tvrdi da sa Sarom nema nikakav kontakt i da Jelena ćerku treba da potraži na drugoj strani, a ne kod njega.

Od kada je na društvenim mrežama objavila apel, pojavila se informacija da je Sara viđena u jednom gradu u Srbiji, ali osim toga, o njoj nema drugih saznanja. Kako nezvanično saznajemo, ovo nije prvi put da je Sara pobegla od kuće. Naime, prema nezvaničnim informacijama, tinejdžerka je nestajala već šest puta. A svaki put je razlog njenog bežanja od kuće bila ljubavna veza.

Ipak, njeni roditelji su zabrinuti i žele da znaju gde im je ćerka. Ukoliko ste negde videli Saru ili znate nešto o njenom nestanku, možete javiti na broj telefona 061/261-05-70 ili informacije prosledite policiji.

(Dnevne.rs /Izvor:  J. A. , n. r, Blic)

1 Comment on "SARA NESTALA PRE 2 MESECA “Čekala sam svoje dete da se vrati iz škole, ali nije došla. Tog dana joj se izgubio svaki trag” (FOTO)"

  1. Ocigledna ju je sad neko zadrzao za razliku od predhodnika. Ne treba zaliti za neosetljivom i bezobzirnom decom. Sama je izabrala svoj put.

Comments are closed.