SAJAM ZAPOŠLJAVANJA 2. JUNA: Potrebno više od 500 radnika, traže se ova ZANIMANJA (info)

zapošljavanje

Foto: Printscreen/instagram

U pitanju su poslovi menadžera, higijeničara, konobara, asistenta i agenata prodaje, posrednika u osiguranju, operatera u call centru, pica majstora, promotera, prodavaca, pekara, mesara, kuvara, magacionera, mašinbravara, pakera, programera…

Sajam zapošljavanja u Beogradu održaće se u petak, 2. juna, u holu Centra za kulturu “Vlada Divljan” u organizaciji Opštine Palilula i opštinske Službe beogradske Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje. Ponudu slobodnih poslova predstaviće 26 poslodavaca kojima je potrebno više od 500 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija, najavljeno je iz NZS.

U pitanju su poslovi menadžera, higijeničara, konobara, asistenta i agenata prodaje, posrednika u osiguranju, operatera u call centru, pica majstora, promotera, prodavaca, pekara, mesara, kuvara, magacionera, mašinbravara, pakera, programera, analitičara, servisera, vozača kamiona, kozmetičara, frizera, farbara, mehaničara, službenika obezbeđenja, medicinskih sestara, vaspitača, kurira…

MOMCI ZAIGRALI NA SVADBI, a kada su prišle BOSONOGE devojke nastao je SPEKTAKL (VIDEO)

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a, saopšteno je iz NZS.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Tanjug.rs)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "SAJAM ZAPOŠLJAVANJA 2. JUNA: Potrebno više od 500 radnika, traže se ova ZANIMANJA (info)"

  1. JFuKIB You made some really good points there. I checked on the internet for additional information about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

Comments are closed.