SAČEKUŠA NA DUŠANOVCU: Muškarac (39) izrešetan pred kućom u BMW-u, danas nešto posle 17 sati (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Blažo Đ. (39) godina ubijen je danas nešto posle 17 sati pred kućom u beogradskom naselju Dušanovac na Voždovcu dok je automobilom izlazio iz garaže, saznaje “Blic”.

Prema prvim informacijama, ubistvo se dogodilo u Ulici vojvode Skopljanca, a napadač je ispalio više hitaca na žrtvu iz automobila u kojem je bio sa vozačem i dali su se u beg, a policija za njima traga.

– Policija je zatekla telo muškarca u automobilu. Za sada nemamo više informacija – kratko su nam samo potvrdili u MUP-u.

Policijski uviđaj je u toku.

Kako “Blic” saznaje, reč je o muškarcu koji je od ranije poznat policiji i koji u svom dosijeu ima više od 10 krivičnih dela, među kojima su otmica, krađa, razbojništvo, iznuda…

https://www.dnevne.rs/svet/secate-se-decaka-koji-je-sa-13-godina-postao-otac-desio-se-neocekivani-obrt

Očevici pričaju da je Blažo Đ. parkirao automobil nedaleko od svog stana, a da je napadač na njega pucao iz drugog, belog automobila “BMW X5” i da se začulo desetak hitaca.

Komšije kažu da je Blažo živeo sa dvoje male dece, ćerkicom od godinu i sinom od sedam godina, kao i sa porodicom svog brata koji je nakon pucnjave odmah izleteo iz stana, razbio staklo od automobilu i pokušao da mu pomogne.

Prema priči komšija, Blažo se doselio u taj kraj na Dušanovcu pre tri godine, a pre dve godine je hapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu, te da su i on i brat proveli u zatvoru po godinu dana.

HOROSKOP ZA SUTRA (11. mart 2018.): Čeka nas težak ili čak opasan dan…(ASTROLOGIJA)

Današnja sačekuša, kako se može čuti na licu mesta, nije prvi napad na Blaža, pošto je on već bio dva ili tri puta meta naoružanih napadača, zbog čega su brat i on angažovali i privatno obezbeđenje.

Kuća u kojoj su živela braća sa porodicama je, prema priči komšija, bila i pod prismotrom. Blažo je, navodno, pokušao poslednjih godinu dana da se povuče iz sveta kriminala, ali se pretpostavlja da je imao nerešene odnose i dugove.

(Dnevne.rs /Izvor: A.R. , M.J., Blic)