SAČEKUŠA: Albanci nožem izboli Srbina kod Gnjilana! (INFO)

razbojnik
To je bio pokušaj ubistva. Dvojica Albanaca iz susednog sela Vlaštica su Zoranu Kostiću, koga su sreli na ulici, automobilom blokirali put, a zatim ga napali noževima i teško povredili – izjavio je predsednik opštine Dragan Nikolić

Jednog žitelja srpskog sela Pasjane kod Gnjilana danas popodne su na ulazu u to selo noževimateško ranila dvojica Albanaca iz susednog albanskog sela Vlaštica, izjavio je predsednik srpske opštine Parteš-Pasjane, Dragan Nikolić.

Britanski mеdiјi pоčinju dа „plаču“ zbоg оdlаskа ruskоg kаpitаlа iz Lоndоnа i njеgоvih bаnаkа (INFO)

Nikolić je za agenciju Beta rekao da su napadači na ulazu u Pasjane, na putu ka Gnjilanu, izašli iz automobila i noževima napali Zorana Kostića (31) koji je uspeo da se spase, ali ima veliki broj uboda nožem po rukama i nogama.

[adsenseyu4]

To je bio pokušaj ubistva. Dvojica Albanaca iz susednog sela Vlaštica su Zoranu Kostiću, koga su sreli na ulici, automobilom blokirali put, a zatim ga napali noževima i teško povredili. Oni su se posle toga automobilom udaljili, ali meštani su ih prepoznali – kazao je Nikolić.

Foto-ilustracija: Profimedia

Nikolić je rekao da je on u Gradskoj bolnici u Gnjilanu, gde Kostić zadržan zbog težine povreda, ali mu život nije ugrožen.

Nikolić je naveo da Kosovska policija obezbeđuje sobu u kojoj je Kostić, a očekuje se dolazak tužioca.

– Kostić svoje napadače nije poznavao, niti je imao bilo kakvih poslovnih odnosa sa njima. Cilj ovog napada je da se Srbi zastraše i proteraju –  ocenio je Nikolić i pozvao nadležne da nađu i kazne počinioce.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs / Beta)