REPREZENTATIVAC SRBIJE “OVEREN” ŠKORPIONOM: Ubica ispalio METAK u bradu

ubistvo

Foto: privatna arhiva

U Vlastimira Miloševića (34) nepoznati napadač ispalio više hitaca iz „škorpiona“. Žalio se prijateljima da mu je pretio neki muškarac kojeg je pretukao da će ga sahraniti

BEOGRAD – Vlastimir Milošević (34), kjokušin reprezentativac Srbije, ubijen je juče ujutro u Ulici 27. marta, kada je na njega nepoznati napadač ispalio više hitaca iz „škorpiona“.

Ubica je jurio Miloševića po ulici pucajući na njega, da bi mu na kraju prišao i ispalio mu metak u bradu, koji je izašao kroz potiljak.

[adsenseyu4]

Vlastimirovo telo našli su prolaznici oko sedam sati na tramvajskim šinama u smeru ka Kalemegdanu, a prizor koji su zatekli bio je kao u mafijaškim filmovima.
– Telo su primetili mladići koji su automobilom išli uz Ulicu 27. mart. Kada su videli da čovek nepomično leži, pomislili su da mu je pozlilo i da je pao. Stali su da bi mu pružili pomoć, ali su tada videli da ima rupu od metka na glavi i odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć – kaže za Kurir jedan očevidac.

Ubica čekao u zasedi

Kako saznajemo, ubica je čekao Miloševića da izađe iz zgrade u kojoj je živeo.

– Vlastimir Milošević živeo je u zgradi preko puta koje je ubijen. Sumnja se da je on juče ujutro izašao iz zgrade, gde ga je napadač već čekao maskiran kapuljačom. Počeo je da puca na njega još u ulazu zgrade. On se tada dao u beg, ali je ubica pojurio za njim i ranio ga u noge. Ranjeni Milošević nije mogao više da trči, pa ga je ubica na tridesetak metara od stana stigao i overio hicem u glavu. Inače, ispaljeno je osam metaka, od kojih su neki oštetili izloge obližnjih radnji – kaže naš izvor iz istrage

Dok su pripadnici policije juče obavljali uviđaj na mestu pucnjave, iz zgrade je istrčala Miloševićeva žena. Ona je bila van sebe, plakala je i vrištala.

– Izletela je u majici, bez jakne. Bukvalno je preletela preko ulice i došla do Miloševićevog tela. On je bio okrenut na stomak. Kada ga je ugledala mrtvog, uhvatila se za glavu i počela da jeca – kaže jedan očevidac.

Ubrzo je stigla i Hitna pomoć kako bi zbrinula nesrećnu ženu.

– Verovatno su joj dali neke sedative da bi došla sebi, jer je doživela strašan šok. Inače, njih dvoje imaju dvoje male dece – dodaje naš sagovornik.

[adsenseyu1]

Prema rečima našeg izvora iz istrage, ubijeni Milošević radio je kao obezbeđenje splavova u Beogradu.

– Imao je krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja povreda. Na osnovu operativnih saznanja policije, dovodi se u vezu sa jednom kriminalnom grupom koja diluje kokain. Međutim, Milošević nikada nije hapšen zbog droge. Sumnja se da je bio povezan i sa Srbima koji su 2014. uhapšeni u Beču sa dva kilograma kokaina – kaže naš izvor iz istrage.

Voleo da se tuče

Prijatelji Vlastimira Miloševića rekli su juče da je on sportista i da se nikada nije bavio preprodajom droge.
– On se često tukao. Umeo je i da pretera, pa se dešavalo da nekom razbije glavu ili polomi nos. Baš pre nekoliko meseci se žalio prijateljima da mu je neko koga je polomio od batina pretio da će da ga sahrani – kaže jedan Miloševićev poznanik.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]