REKETIRAO SINA I MAJKU: Iznudio “mercedes” i 13.000 evra, pa UHVAĆEN NA DELU (INFO)

saobraćaj

Foto: Tanjug.rs

Beogradska policija uhapsila je Alena Rakočevića (34) prilikom primopredaje 10.000 evra u naselju Vrčin, a osumnjičen je za iznudu od dvoje Beograđana.

Kako “Blic” saznaje, Rakočević je novac iznuđivao od jednog Beograđanina i njegove majke, a sve na ime nepostojećeg duga.

– Drama te porodice počela je pre godinu dana. Osumnjičeni je pretio i prvo od sina tražio da mu vrati novac iako ovaj nikada od njega nije uzeo pare. Uplašeni čovek počeo je da mu daje novac – kaže sagovornik “Blica” upoznat sa istragom.

BOŠKO ĐUROVSKI BESNEO NA VANREDNOJ KONFERENCIJI: „Pokradeni smo, ima MOMENATA kada treba reći sve“

Ubrzo je i majka oštećenog saznala za sve, pa je Rakočević počeo i od nje da traži novac.

– Ova porodica je u proteklih godinu dana iznuđivaču u nekoliko navrata davala po nekoliko hiljada evra. Dali su ukupno 13.000 evra, a reketašu se svideo i njihov auttomobil, pa su mu dali i “mercedes” – napominje naš izvor.

 

[adsenseyu4]

Posle svake isplate, žrtve reketaša, majka i sin, nadali su se da će iznuđivač prestati s tim. Njegovi apetiti, međutim, postajali su sve veći.

Ovog meseca od oštećenih zahtevao je čak 50.000 evra, a žrtve su tada postale svesne da Rakočević nikada neće prestati s iznudama i konačno su ga prijavili policiji.

„JA SAM GA RODILA, JA ĆU GA I UBITI“: Otkrivene nove pojedinosti JEZIVOG UBISTVA trogodišnjeg dečaka (INFO)

Konsultovalo se i sa tužiocem, pa su novčnice koje je trebalo da predaju reketašu Rakočeviću obeležene. Po ranijem dogovoru, sastali su se s Rakočevićem u Vrčinu i predali mu 10.000, deo od traženih 50.000 evra. Ubrzo po preuzimanju novca, Rakočevića je uhapsila policija.

(Dnevne.rs/Izvor:A.Ž.Adžić,Blic.rs)

 

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]