PUTOVANJE IZ PAKLA! Čekali autobus 4 sata, a onda im stigao minibus! Torbe držali ispod nogu! Umesto izvinjenja stiglo im: To je što je, ko hoće na Lefkadu, neka ide!

minibus

Foto: Čitalac Kurira

Blizu 20 putnika koji su u subotu otputovali na grčko ostrvo Lefkada pre polaska na destinaciju na prevoz je čekalo skoro četiri sata!

Nažalost, ni tu nije bio kraj njihovim mukama, jer je umesto autobusa poslat mini-bus. Kako je za Kurir ispričala putnica I. Đ., aranžman su uplatili u turističkoj agenciji “Lui travel”, a nakon višesatnog čekanja, rečeno im je da nema autobusa, te da će putovati minibusom.

– Nakon skoro četiri sata čekanja, poslali su minibus, u koji nismo mogli da se spakujemo. Koferi su bili pored nas, torbe ispod nogu, u krilu, gužvali smo se, užas… Navodno nije bilo većeg autobusa – ispričala je naša sagovornica.

REČI KOJE NE SMEJU BITI ZABORAVLJENE: Pet saveta Mirka Alvirovića ŽENAMA VOZAČIMA

Ona je dodala da će slučaj prijaviti turističkoj inspekciji.
– Gazda je poručio: “To je što je, ko hoće, neka ide” – revoltirana je naša čitateljka.

FOTO: ČITALAC KURIRA

Na telefon agencije juče se niko nije javljao, a na mejl koji smo uputili nismo dobili odgovor. Iz nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije Juta rečeno nam je da još nisu dobili žalbe putnika.

GODIŠNJA ZARADA JE OKO 60.000 EVRA PO HEKTARU: Ljubiša iz Niša izlečio se od raka i otad gaji ove bobice (VIDEO)

– Moramo da proverimo detalje i šta se zapravo desilo. U svakom slučaju, putnici nisu smeli da budu izloženi tom tretmanu, ali ne znam koje su okolnosti dovele do toga. Svakako kada se vrate sa letovanja, putnici treba da se obrate nama, pre svega da pokušamo kroz arbitražu ili neki postupak eventualno da obezbedimo nekakvu kompenzaciju za taj deo puta – naveo je Aleksandar Seničić, direktor Jute.

       

(Dnevne.rs/Izvor: M.Branković, Kurir.rs)