PUCNJAVA NA VOŽDOVCU: Teško ranjen sin poznatog fudbalera, lekari se bore za njegov život (FOTO)

Mesto pucnjave

Foto: M. Labudović

U naselju Braće Jerković, u Ulici Dragice Končar, dogodila se pucnjava, u kojoj je teško ranjen Vedran Repčić, sin poznatog fudbalera, Srebrenka Repčića

U naselju Braće Jerković, u Ulici Dragice Končar, dogodila se pucnjava, u kojoj je teško ranjen Vedran Repčić, sin poznatog fudbalera, Srebrenka Repčića, svojevremeno igrača Crvene zvezde.

Na Vedrana su, kako kažu u policiji, pucala dvojica za sada nepoznatih napadača, ispalivši u njega više hitaca. Kako saznajemo, on se sastao sa dvojicom muškaraca nedaleko od zgrade u kojoj živi sa majkom Mirjanom. Posle kratke svađe, jedan od njih dvojice, izvukao je pištolj i pucao u Repčića. Oni su pobegli sa lica mesta i za njima se intenzivno traga.

[adsenseyu5]

Kako saznajemo, on je pogođen sa više hitaca, u grudi i glavu. On se trenutno nalazi na Urgentnom centru, u jedinici “Šok A” i u teškom je stanju.

Vedran je od ranije poznat policiji. On je osuđen na 10 godina zatvora zbog ubistva Predraga Milosavljevića, vlasnika STR “Brka”, prilikom pljačke. Kako saznajemo, on je 1998. godine ušao u radnju sa “kalašnjikovim” da opljačka objekat, a kada mu se suprotstavio Milosavljević, Repčić je pucao u njega automatskom puškom.

Repčić je 1996. godine bio osumnjičen za ubistvo taksiste Branka Topalovića, ali je kasnije oslobođen zbog nedostatka dokaza.

[adsenseyu1]

(J. Ljutić /Novosti)