PRVA DAMA U KURŠUMLIJI: Tamara Vučić delila paketiće deci (FOTO)

prva dama

Foto: Printscreen/kurir

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić posetila je juče Kuršumliju u okviru humanitarne akcije i pomoći roditeljima beba, dece predškolskog uzrasta i osnovaca ovog kraja.

Ona se odazvala pozivu Povereništva za izbeglice i migracije opštine Kuršumlija da, u okviru svojih mogućnosti, pomogne najmlađima ovog kraja čiji roditelji zbog teškog materijalnog položaja ne mogu deci da obezbede osnovne uslove za život i školovanje.

Tom prilikom Tamara Vučić je podelila više od 150 paketića najmlađima u Kuršumliji.

– Znam da su naše obaveze kao roditelja najmlađih velike i da iziskuju mnogo vremena i truda. Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Naši pokloni su skromni, ali darovani punog srca.

JASNA PORUKA VLADIMIRA PUTINA: Rusija će staviti veto na formiranje vojske takozvane države Kosovo

-Deca su naš blagoslov. Želim nam svima mnogo bezbrižnih i radosnih trenutaka i da se sledeći put okupimo u još većem broju – obratila se ona okupljenim roditeljima.

Foto: Promo

Supruga predsednika je u Osnovnoj školi „Drinka Pavlović“ u Kosaničkoj Rači posetila i mališane iz sela duž administrativne linije s Kosovom i Metohijom, pa su paketiće sa osnovnom bebi opremom, igračke, slatkiše i školski pribor dobila i deca Rudara, Rače, Merdara, Kuršumlijske Banje, Ivan Kule i Degrmena.
OTKRIVENI POMAGAČI UBICE JELENE MARJANOVIĆ: Na spisku za hapšenje još dve osobe!

– Nadam se da će ovi prigodni pokloni ulepšati detinjstvo najmlađima, a osnovcima pomoći da svoje školske obaveze ispunjavaju s još više uspeha. Posebno mi je drago što smo, uoči uskršnjih praznika, na ovaj način obradovali i roditelje i decu – rekla je Tamara Vučić.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: E.K.)