PROSLAVLJENI GLUMAC SE OPORAVLJA NAKON HITNE OPERACIJE: Ovo su prognoze lekara

Foto: Printscreen/youtube

Foto: Printscreen/youtube

Glumac je pre nešto više od mesec dana osetio zdravstvene probleme, nakon čega je hitno hospitalizovan

Zdravstveno stanje glumca i reditelja Ljubiše Samardžića se poboljšava, ali će i dalje biti zadržan u bolnici.

[adsenseyu4]

Ipak, ozbiljnije prognoze lekari ne mogu da daju zbog težine zahvata koji je imao. Po prijemu u Klinički centar Srbije ustanovljeno je da mu je neophodna hitna operacija, koja je i urađena u subotu u ranim jutarnjim satima.

“Ljubiša se probudio. Dobro se oseća. Dozvoljene su mu posete. Postoperativni tok ide normalno, nije imao nikakve neurološke ispade. Moraće da ostane u bolnici još desetak dana dok se ne oporavi i ne budu urađene sve potrebne analize. Pratićemo njegovo stanje narednih dana, pa ćemo u skladu s tim doneti odluku kada će biti pušten na kućno lečenje”, kaže sagovornik Kurira iz Kliničkog centra.

Popularni glumac je napustio šok-sobu. Podsećanja radi, Samardžić je pre nešto više od mesec dana osetio zdravstvene probleme, nakon čega je hitno hospitalizovan. On je 19. novembra proslavio 80. rođendan, a najavio je da ima u planu da snimi dokumentarac o svom životu “Panta rei”.

Ekipa Kurira juče je posetila njegov porodični dom u Beogradu, gde smo zatekli spuštene roletne.

“Ljubiša i njegova supruga ne žive više na ovoj adresi. Dobar je komšija i želimo mu da se oporavi što pre”, rekla je prva komšinica porodice glumca

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]