PROŠAO POLIGRAF: Nakon privođenja, život mu postao PAKAO – mladić hapšen na Jeleninom grobu DOBIO OTKAZ? (INFO)

mesar

Foto: Telegraf

Znam ga godinu dana. Radio je kao mesar u ovoj radnji. Bio je uvek ljubazan. Strašno je ako je dobio otkaz, kaže komšija koji svaki dan pazari u supermarketu u kom je Nikola Marijoković radio

Nikola Marijoković (31), koji je juče priveden u policiju posle 40-dnevnog pomena pevačici Jeleni Marjanović, ostao je bez posla u supermarketu u kom je radio kao mesar, tvrde meštani.

Marijoković je, kako Telegraf saznaje, radio u prodavnici na Ovčarskom putu u Beogradu, koja pripada jednom poznatom lancu supermarketa. U njoj je bio zaposlen kao mesar, međutim, posle jučerašnjih dešavanja, njega je danas na poslu sačekao otkaz, tvrde žitelji ovog naselja, iako mi nismo uspeli da proverimo ove navode od mladićevih poslodavaca niti od njega samog.

[adsenseyu1]

Komšija koji kupuje u ovom supermarketu svakodnevno, rekao je za Telegraf da poznaje Nikolu, da ima samo reči hvale za njega i da mu je mnogo žao ako je dobio otkaz.

Foto: Facebook/Nikola Marijokovic

Znam ga godinu dana. Radio je kao mesar u ovoj radnji. Bio je uvek ljubazan. Strašno je ako je dobio otkaz –  kaže komšija, koji nije hteo da se predstavi.

[adsenseyu1]

Marijoković je posle ispitivanja u policiji, gde je prošao poligraf, pušten kući i nije osumnjičen za ubistvo Jelene Marjanović.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

 

(Telegraf.rs)