PRONAĐENO TELO LAZARA MAKSIMOVIĆA: Leš bio u jednom od kanala pored hotela u Smederevu (INFO)

reka

Foto: printscreen/Kurir.rs

U jednom od kanala, koji se nalazi u blizini hotela “Hamburg” u Smederevu, pronađeno je telo Lazara Maksimovića iz Negotina  koji je nestao u petak, 15. decembra.

Kako Kurir saznaje mladić se udavio.

Podsetimo, Lazar je poslednji put viđen na parkingu hotela “Hamburg” u Smederevu.

Informacija o njegovom nestanku najpre je objavljena na društvenim mrežama, a njegovi prijatelji su za Kurir objasnili šta se dešavalo te večeri.

– On je sa dva druga i dve koleginice bio u kaficu na proslavi u jednom kafiću. Malo je više popio i nije hteo da ide iako su svi sa kojima je došao već napustili slavlje. Ostao je sa drugarom koji ga je izveo napolje i koji se na trenutak vratio u lokal da pozove taksi. Ali kada je ponovo izašao ispred Laze, navodno, nigde nije bilo – kaže za Kurir Lazarova drugarica i dodaje da iz hotela tvrde da se Lazar nije vraćao i da nemaju kamere na parkingu.

BIO JE BOGATI KLINAC ČIJI JE OTAC UBIJEN ZAJEDNO SA ARKANOM: Sada je oženjen prelepom voditeljkom

Policija ispitivala da li je Lazar bio suicidalan

– Čula sam da istražuju mogućnost da se Lazar ubio. Ali nema šanse, Lazar nije takav tip, bio je veseo, ima devojku, prijatelje i nije konfliktna ličnost. Ni u jednom trenutku nije delovalo kao da je u depresiji ili nešto slično – kaže Lazarova drugarica.

NARODNA VEROVANJA: Spremajte šta god želite za novogodišnju trpezu, samo ovo ne, jer će vas pratiti maler cele godine!

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)