PROGOVORILA O TERORU: Pobegla sam iz pakla koji je trajao 7 godina, tvrdi Nevena Savović (26)

devojka

Foto: Pixabay.com

Nevena Savović (26) iz Požarevca, odbegla snajka iz Svilajnca, koja je bila žrtva otmice, fizičkog i psihičkog maltretiranja, tvrdi da je u poslednjem trenutku pobegla iz pakla u kome je sedam godina živela sa nevenčanim suprugom N. I. (30).

Ona za Alo kaže da je godinama trpela batine, i napominje da ju je sramota da priča šta joj je sve suprug radio.

[adsenseyu5]

– Kad je došao u Bobovo nadomak Svilajnca kod mojih prijatelja koji su mu osigurali sklonište, odmah je počeo zverski da me udara! Zapretio mi je da će me zbog bekstva od kuće skinuti golu, vezati za drvo i zapaliti! Vikao je da će mi on presuditi i da više nikada neću videti decu – drhtavim glasom priča Nevena Savović (26), koja je posle otmice sa ćerkom (5) i sinom od 17 meseci vraćena kod prijatelja koji su joj našli novo sklonište.

BEOGRAĐANKA ZA KOJOM SU SE SVI OKRETALI: Pogledajte kakvu obuću je prošetala ulicama naše prestonice! (FOTO)

Nevena Savović tvrdi da su joj prijatelji posle drame koja se pre 15 dana odigrala u Bobovu njoj iznajmili stan u drugom gradu i obezbedili nešto novca, hranu i pelene za sina dok se sama ne snađe.

– Neizmerno sam im zahvalna, jer me nisu ostavili na cedilu kad su svi digli ruke od mene i dece. Krivo mi je što su zbog svoje ljudskosti i dobrote i sami bili ugroženi, jer ih je napao moj bivši suprug sa članovima porodice. Kada su čuli šta sam sve preživela, ponudili su mi privremeni smeštaj. Kod svoje majke nisam mogla da odem, jer nema prostora niti uslova za život. Tamo uopšte nije sigurno, jer me je suprug posle odlaska od kuće prvo tražio kod majke. Išao je da proverava da li se krijem negde u blizini. Jednostavno, nije mogao da podnese što sam mu rekla: “Dosta!”, i što sam odlučila da stavim tačku na fizičko i psihičko maltretiranje, kako njegovo tako i njegove porodice – kaže ona.

[adsenseyu1]

Prema njenim rečima, o svojim problemima je obavestila policiju i Centar za socijalni rad i posle toga otišla od siledžije.

– Još iz glave ne mogu da izbacim slike upada u kuću mojih prijatelja. Izvukli su me iz sobe i bukvalno me izbacili kroz prozor! Dok su me vukli uzbrdo ka parkiranom automobilu, videla sam kamere na jednoj kući koje su sve to snimile. Bila sam sigurna da živu glavu neću izvući i da decu nikada više neću videti, ali me je policija spasla! Rekla sam policajcima za te kamere, jer im od snimka ne treba veći dokaz! Dobila sam privremeno starateljstvo nad decom i gledam gde ću – gotovo plačući kaže Nevena.

PRIVEDEN SA SUPRUGOM: Marko Bulat uhapšen u Baru, POLICIJA PRONAŠLA KOKAIN (INFO)

Posle hapšenja članova porodice njenog bivšeg supruga, sudija za prethodni postupak je Neveninom svekru , deveru i bišem suprugu odredio pritvor do 30 dana. Jetrva je, posle 48 sati provedenih u policiji, puštena da se brani sa slobode.  Ona nije želela da ispriča svoju verziju nesvakidašnjeg događaja.

OBAVEZNO DANAS URADITE OVU STVAR: Mnogima se desilo ČUDO nakon toga!

– Molim vas, nemojte da me zovete i uzemiravate! Nemam šta da vam kažem – kratko je rekla Jelena i prekinula vezu.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

[adsenseyu2]