PRIZNAO UBISTVO: Svi detalji JEZIVOG ZLOČINA koji je uznemirio Ub (INFO)

ubistvo

Foto: telegraf.rs

Ubljaninu Nikoli Tadiću (26), osumnjičenom da je sugrađanina Radovana Adamovića (44) pretukao nasmrt, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor.

Tadića, koji je u sredu veče nekoliko sati nakon sukoba sa Adamovićem, koji se završio tragičnim ishodom, pokušao beg u Crnu Goru ali je uhapšen na graničnom prelazu Gostun, policija krivičnom prijavom tereti za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom.

DEKA JE ČUVAO SVOJU „ZASTAVU“ KAO OČI U GLAVI: Kada je skinuo ciradu, NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA VIDI!

– On je na saslušanju priznao delo, a branio se da je bio iznerviran i revoltiran činjenicom da je pokojni Adamović uznemiravao i pretio njegovoj sestri, optužujući je da je kriva za raskid sa njegovom bivšom devojkom, koja je najbolja prijateljica Tadićeve sestre, te da je hteo da je zaštiti od njegovog proganjanja – navodi izvor “Blica” iz istrage.

[adsenseyu1]

Tadić i Adamović su, inače, tim povodom imali već jedan verbalni sukob u Ubu, a u sredu po podne, kada je došlo do fizičkog obračuna, Tadić ga je, kako je naveo u svom iskazu, “slučajno” zatekao u dvorištu porodice Lukić u Ulici Ive Lole Ribara, gde je ubijeni godinama radio kao domar i baštovan.

– Adamović, poznat pod nadimkom Rajko konobar, kosio je travu u tom trenutku, ponovo je došlo do kraće svađe između njih dvojice da bi onda Tadić ušao u dvorište i zadao mu više udaraca najverovatnije pesnicama u glavu, nanevši mu višestruke traume lica i lobanje. Telo je kasnije, kada se vratila kući, pronašla Lukićeva ćerka S. L. (16). Užasnuta prizorom, pozvala je komšije u pomoć, a oni su alarmirali policiju i Hitnu pomoć, koja je Adamovića prevezla u valjevsku bolnicu. Međutim, on je znake života prestao da daje već u Divcima, na 10 kilometara od bolnice, tako da su u Urgentnom centru samo mogli da konstatuju smrt – priča naš izvor.

Nikola Tadić (26) nasmrt pretukao čoveka

Foto: fejsbuk

Mladić koji već duže vreme radi u Crnoj Gori potom je pokušao da pobegne u tu državu, i to uz pomoć zeta Vladana Jovanovića.

Radovan Adamović (44) ubijen dok je kosio

Foto: privatna arhiva

– Zetu nije određen pritvor, s obzirom na to da se branio da navodno nije znao da je šurak prethodno prebio Adamovića, već da ga je vozio u Crnu Goru da bi se on vratio na posao. Međutim, i protiv njega je podneta krivična prijava za pomaganje počiniocu krivičnog dela – objašnjava sagovornik “Blica”.

Adamović je juče sahranjen u Ubu.

„Shvativši da sam živa, ležim razočarana“: Reči PESME koju je napisala Gala (13), DETE LEPTIR, će vas rasplakati!

Posle ubistva krvav pio piće

U daljoj istrazi, kako saznajemo, treba ispitati i svedoke koji su navodno Tadića videli okrvavljenog kako šeta po varoši, pa čak svedoče da je tako i u jednom ubskom kafiću sedeo i pio piće i, po njihovim tvrdnjama, pričao da je “prebio Rajka konobara jer je pretio njegovoj sestri”.

(Dnevne.rs/Izvor:P.Vujanac,Blic.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]