PRIČALO SE DA JE ZALJUBLJENA U ZORANA I U SVAĐI SA KOLEGINICOM: Indi spremna da progovori o Jeleninom ubistvu!?

Indi

Foto: printscreen/Kurir.rs

Mnogo se spekulisalo o odnosu pevačice Indire Aradinović Indi sa njenom brutalno ubijenom koleginicom Jelenom Marjanović. Pisalo se i da se Jelena pred smrt požalila svojim najbližima na nesuglasice sa Indi, a sada je Aradinovićeva otkrila da postoje određene stvari o pokojnoj koleginici koje ona zna, ali da čeka pravi trenutak da otkrije sve!

Pisalo se da je Indi nakon hapšenja Jeleninog muža, Zorana Marjanovića bila na saslušanju u policiji, međutim ona se po ovom pitanju do sada nije oglašavala za medije.

“To je sve bilo pod znakom pitanja. Svi su se pitali da li ću ja biti na saslušanju, a da li jesam bila ili nisam, to samo ja znam i zadržavam za sebe. To je veoma ozbiljna stvar i nije za javnost”, kaže Indi.

[adsenseyu5]

Pisalo se i to da je Indi bila ludo zaljubljena u Zorana Marjanovića, kao i da je upravo ona bila uzrok njegovih čestih svađa sa Jelenom. Spekulisalo se da su upravo zbog toga ubijena Jelena i Indi imale nesuglasice, a na naše pitanje da li je to istina, pevačica je odgovorila:

“Kad bude došlo vreme za to, progovoriću”, rekla je Indi za čime je probudila sumnju da u tim spekulacijama ipak ima istine.

Pevačica nije želela mnogo da komentariše ni hapšenje Zorana Marjanovića koje se dogodilo pre oko tri meseca.

BIO JE NJENA VELIKA LJUBAV: Tek kada je umro, saznala je BOLESNU I KRVAVU TAJNU koju je skrivao (VIDEO)

“Ja se trudim da razmišljam o pozitivnim, a ne o negativnim stvarima. To je stvarno jedna negativna stvar i nešto mnogo teško što se desilo”, rekla je pevačica, a onda se podsetila da je odmah nakon ubistva Jelene Marjanović u Jutarnjem programu otvoreno govorila o ovom slučaju.

“Kad sam se ja pojavila u Jutarnjem programu i pričala o Jeleni ona je u tom trenutku bila brutalno ubijena, sad se ohladila u grobu i treba da je pustimo da se hladi. Istinu zna samo Bog, a mi možemo samo da nagađamo. ”

[adsenseyu1]

“Uvek volim da kažem nešto konkretno i direktno, a ne nešto što je u vazduhu. Nikad se nisam bavila tim slučajem, ali sam u trenutku kad je Jelena ubijena bila tu da prokomentarišem čitav slučaj. Kada se desi takvo ubistvo ne možeš da ostaneš ravnodušan i da ne kažeš baš ništa. Malo je nezahvalno”, kaže Indi i dodaje da ona ne želi da bude deo toga dok se slučaj ne reši, ali da će tada otkriti sve što zna:

TRAGIČNA SUDBINA BALKANSKE PORODICE: Otac i dva sina ratovali na tri strane u BiH

“Ja ne želim da budem deo toga dok se sve ne reši. Kad se sve bude rešilo, ja ću da kažem nekoliko stvari koje ja znam, a do tada zaista za tim nema potrebe”, rekla je Indi sa knedlom u grlu.

NENAD JEZDIĆ O RIJALITIMA U SRBIJI: “Ne znam ko tih go…a više može da se naguta?”

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor:Pink)

[adsenseyu2]