PRESUDILA SEBI PUCNJEM IZ MUŽEVLJEVOG PIŠTIOLJA: Poslednje fotografije trudnice iz Vojske Srbije koja je trebalo da se uda za vikend (FOTO)

devojka

Foto: Fejsbuk

Između freske Bogorodice koja ljubi malog Hrista i drvene kolevke za bebu, slikala se Bojana M. (24) možda poslednji put u svom životu.

Pre samo nekoliko dana objavljene su na Fejsbuku njene fotografije sa verenikom sa jednog od putovanja Foto: Facebook

Mlada žena, koja je bila u petom mesecu trudnoće, ovog vikenda je sa nesuđenim suprugom posetila manastir Ćelije i tu pozirala kraj freske Majke Božje.

Široki osmeh na njenom licu nikada ne bi slutio da će samo nekoliko dana kasnije doći do ovakve tragedije.

Foto: Facebook

Bojana, koja se ovog jutra ubila pucnjem iz muževljevog pištolja, radila je u Vojsci Srbije, baš kao i njen muž. Na svojim profilima često se ponosno slikala u srpskoj uniformi.

MARIJANA IZ ŠAPCA ZARADI 1.500 NA ULOŽENIH 500: Evo koju radnju je otvorila, a kaže da je za početak dovoljno uložiti 700 evra!

Šta ju je navelo na ovaj strašan čin, tajna je koju će odneti u grob.

Bojana je trebalo da se uda za vikend Foto: Facebook

Kako košije kažu, devojka je bila rodom iz Sremske Mitrovice. Za porodicu u koju je trebalo da se uda imaju samo reči hvale.

Ispred kuće u selu Dublje, odakle je njen nevenčani suprug, čuli su se samo jecaji.

Porodična kuća u Dublju gde je Bojana pronađena mrtva Foto: Telegraf

NEKO OD VLASTI OSEDI, A NEKO SE SREDI: Slika Zorane Mihajlović od pre 13 godina pokazuje kako moć menja ljude (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

1 Comment on "PRESUDILA SEBI PUCNJEM IZ MUŽEVLJEVOG PIŠTIOLJA: Poslednje fotografije trudnice iz Vojske Srbije koja je trebalo da se uda za vikend (FOTO)"

  1. Slike su manastira Kaona,a freska i kolevka je u pećini Hristovog rođenja,takođe u manastiru Kaona,kod Vladimiraca.Neka počiva u miru,Bog da joj dušu prosti.

Comments are closed.