PREOKRET U ISTRAZI, pojavila se nova teorija o smrti pevačice: DA LI JE JELENA MARJANOVIĆ UBIJENA U ZEMUNU?

pevacica

Foto: Wikipedia/Nicolo, Facebook/jelena.krsmanovic

I meštani Borče tvrde da je pevačica ubijena negde daleko od njihovog naselja, a zatim bačena u kanal u Crvenki

Zoran, suprug ubijene pevačice Jelena Marjanović uveren je da je njegovu ženu ubio manijak koji je bio opsesivno zaljubljen u nju, a napominje i da je čuo i da su u Zemunu pronađena kola sa tragovima krvi njegove supruge.

– Sumnjam u sve i svakoga. Toliko se poglavlja i verzija otvara da ni sam ne znam u šta da verujem. Najverovatnije mi je da ju je ubio neko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Fejsbuka, neki psihopata koji je bio opsednut njome. Čuo sam da su u Zemunu pronađena kola sa tragovima njene krvi. Možda je stvarno ubijena u tim kolima, pa dovučena na nasip? – rekao je Marjanović za Informer.

[adsenseyu1]

Ova priča se poklapa sa pričom meštana Borče, koji su za Telegraf rekli da među meštanima vlada mišljenje da je ubijena negde daleko od njihovog naselja, a zatim bačena u kanal u Crvenki.

Za Bogosava i Staniku Dimitrije, pre svega je čudno, što niko ništa nije čuo.

Foto: Milena Đorđević

– Ima dosta kuća u blizini samog nasipa, ubeđeni smo da bi neko nešto čuo – objašnjavaju komšije Bogosav i Stanika Dimitrije i dodaju

[adsenseyu1]

Među meštanima vlada mišljenje da je zločin izvršen negde daleko, a da je telo samo bačeno u kanal u Crvenki.

Foto: Telegraf

Istraga zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović išla je u nekoliko pravaca. Prvo je policija privela muža, Zorana Marjanovića, koji je pušten posle 48 sati. Nakon toga, nade su polagane u DNK biološke analize, uzete ispod pevačicinih noktiju. Kako DNK analiza nije pokazivala tragove druge osobe, policija je okrenula istragu u drugom smeru

Ispitivani su meštani i komšije Crvenke i Borče, a priveden je i Igor Rojko, čija kuća je najbliže nasipu. Posle saslušanja pušten je kući, a sada se traga za njegovim bratom Nebojšom, koji je obećao da će se danas javiti policiji.

(Telegraf.rs)