Premijer Vučić prokomentarisao ZVEZDIN PENAL na Marakani prethodnog vikenda

Zvezda

Foto: Printscreen/youtube/Tanjug/Tanja Valič

I premijer se oglasio povodom burne utakmice sa Marakane prethodnog vikenda

Premijer Srbije i izabrani predsednik, Aleksandar Vučić, obišao je gradilište kula Beograda na vodi, gde je kasnije razgovarao sa novinarima i odgovarao na njihova brojna pitanja.

Između ostalog, Vučić je govorio i o kritikama na njegov račun, a čak je pomenuo i jednu od najaktuelnijih tema u poslednjih nekoliko dana, kada je za Zvezdu dosuđen penal protiv Vojvodine koji je izazvao veliku polemiku u javnosti.

 

[adsenseyu1]

– Evo i sada se priča da li jeste, da li nije bio penal. Ali, šta god da bude Vučić je kriv! Ako bude jedna odluka, onda će jedni da krive Vučića, ako bude druga, opet će drugima Vučić da bude kriv – poručio je premijer Srbije.

Inače, glavni arbitar meča Srđan Obradović dosudio je penal za Zvezdu u 79. minutu pri rezultatu 0:0, nakon što je procenio da je Vukasović oborio Boaćija u kaznenom prostoru.

To je izazvalo revolt igrača Vojvodine, ali i igrača Partizana, koji su se javljali putem društvenih mreža i taj penal komentarisali kao sramotu.

Ipak, sekretar sudijske komisije FSS, Igor Radojićić je gostujući u pregledu kola analizirao sudijske odluke i istakao da su i penal i crveni karton bili opravdani.

Pogledajte i sami penal i procenite da li je bio opravdano dosuđen:

https://youtu.be/6tiIUjSMgYE

 

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

 

[adsenseyu2]