PREMIJER O BEZBEDNOSNOJ PRETNJI: Čekam dalje informacije, da je moguće da je oružje ostavljeno slučajno (INFO)

premijer

Foto: Tanjug

Premijer Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za novinare povodom bezbednosne pretnje u Jajincima, da nema više saznanja od onih koji su se pojavili u medijima.

– Nemam podatke osim onih do kojih ste vi došli, i sa takvim stvarima se ne igram – rekao je premijer i dodao da ne bi ulazio u različite teorije.

Dodao je da je svojim ušima čuo i video sve dokaze vezane za zbivanja u Crnoj Gori.

[adsenseyu4]

– Moj posao je da se bavim istinom, nisam ubica i neću da učestvuijem u ubistvima. Bolje da budete ubijeni nego da ubijate nekoga – rekao je.

– O ovome u Srbiji ne znam ništa, imam podatke koji nisu dovoljno kredibilni da sa njima izlazim u javnost. Mi smo ovde da brinemo o narodu, a ne da narod brine o nama.  Uzeti su otisci i sve što je potrebno, siguran sam da će se naći parcijalni DNK, možda je to neko i slučajno tu ostavio – rekao je premijer.

– Ako ne pronađemo parcijalni DNK, biće jasno o čemu se tu radi, a to će biti do večeras – rekao je Vučić.

On je istakao da čeka dalje informacije, da je moguće da je oružje ostavljeno slučajno i izrazio zabrinutost za bezbednost običnih ljudi koji bi mogli da budu ugroženi tim oružjem.

– Ja se nadam da je to slučajno neko ostavio, ali me brine što se tamo deca igraju, zolje da je eksplodirala ubila bi dvadesetoro dece.

[adsenseyu1]

 

Da je neko to hteo da sakrije, otišao bi kilometar i po dalje – rekao je premijer.

(Dnevne.rs /Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]