PREGOVORI SA RTS-om? Pogodite koga Saša Popović želi da pošalje na EVROVIZIJU

pesma

Foto: Printscreen/instagram

Direktor “Granda” Saša Popović pregovara sa RTS-om da pošalje pevačicu Jelenu Karleušu na Evrosong.
Muzički mag Saša Popović spreman je da odreši kesu kako bi članica žirija “Zvezda Granda” okupila tim stručnjaka koji će napraviti pesmu, spot i pripremiti njen nastup ukoliko prethodno uspe da postigne dogovor sa Javnim servisom.
[adsenseyu5]

Popović čvrsto veruje da bi Jelena Karleuša drastično povećala šanse Srbiji da trijumfuje naredne godine u Lisabonu, gde će biti održan 63. po redu Evrosong.

– Saša veruje da ima recept za pobedu na ovom takmičenju, a to su: pesma koja lako ulazi u uši, dobra riba koja je pritom skandal-majstor i eksplozivan nastup. Sve to ima u Karleuši! Ozbiljno je razgovarao sa Karleušom o tome i predložio joj da finansira njen odlazak na Evrosong. Ona želi, ali samo pod jednim uslovom: da sama izabere pesmu i osmisli nastup jer ne želi da se blamira. Popović je pristao na to i rekao da će iskeširati autore numere, stiliste, kostimografe, plesače, led ekrane, pirotehniku, lokacije za snimanje spota, sve što bude tražila – priča izvor “Informera”.

ČEMU SVE TO!? Mirjana Karanović otišla u Hrvatsku i ispričala kako je u Srbiji ne vole

On dodaje da je najveći problem RTS koji bi trebalo da pristane na njihove uslove.

– Popović trenutno pregovara sa Javnim servisom. Obećao im je da će snositi sve finansijske troškove odlaska srpskog predstavnika na Evrosong, kao i da je spreman da plati kotizaciju.

PLJUNUTA MELANIJA TRAMP: Aleksandra Radović DRASTIČNO promenila imidž (FOTO)

Naznačio im je i da mogu da očekuju i besplatne reklame kroz Grandove emisije, “Zvezde Granda” su veoma popularne u dijaspori, što bi moglo da donese i veliki broj glasova – ističe izvor.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Dnevno.rs/Izvor:Espresso.rs)

[adsenseyu2]