PREDOSETIO SMRT: Majka poginulog mladića kroz jecaje ispričala POSLEDNJE REČI svog sina (FOTO)

mladić

Foto: telegraf.rs

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 21 sat na ulazu u selo Prva Kutina kod Niša poginuo je Milan Miljković (27). Prema rečima njegove majke Snežane Miljković, Milan je predosećao da će mu se nešto desiti.

Kao da je znao da će mu se nešto dogoditi, predosetio je smrt kad mi je pre neki dan odjednom rekao: “More, nakusaćete se vi meni posnog pasulja” – jecala je Snežana Miljković.

POSLEDNJIM DAHOM PROKLEO JUGOSLAVIJU: Tajna služba SFRJ snimila Titove poslednje reči! (INFO)

Prema izvorima iz istrage, Milan je upravljajući “pasatom” prešao na levu stranu kolovoza i direktno se sudario sa “BMW”-om koji je vozila Ivana Pavlović (26). Miljković je iste večeri preminuo. Njegove saputnice Vesna Dinić (41) i njena mlađa ćerka Katarina Krstić (20) zadobile su teške povrede, dok je starija Kristina (21) prošla s lakšim povredama. U niškoj bolnici zbrinuta je i devojka koja je vozila “BMW”, pišu beogradski mediji.

[adsenseyu4]

Od siline udara pri sudaru, vozila su odbačena više od 20 metara, a “BMW” je udario u kapiju dvorišta jedne kuće.

Prema rečima Snežane Miljković, njen sin je u petak došao kući iz Pirota, gde je radio i ubrzo otišao po prijateljice s kojima se odvezao ka Gadžinom Hanu.

– U 22.45 pozvao me je njegov gazda i rekao mi da je Milan imao udes. Dok sam čekala lekare, nekoliko puta sam padala u nesvest. Kada sam videla ljude iz kapele, noge su mi se odsekle. Doktor je izašao iz sale i saopštio mi da su povrede bile preteške i opet sam se onesvestila – priča očajna majka.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Ona kaže da je Milan pre polaska u Gadžin Han svratio kod brata.

– Dever mi je rekao da je Milan popio jedno pivo, pa ne verujem da to ima veze s nesrećom – smatra Snežana Miljković.

POSLE 20 GODINA VIŠE NE SARAĐUJU: Mili otkrio zbog čega više ne radi sa Cecom!

Prema njenim rečima, sina je pazila kao malo vode na dlanu, a sada, umesto da mu sprema svadbu, kaže nesrećna žena, sahranjuje ga.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Bio je mnogo vredan i pun života, ali sve je uzalud – kaže Milanova majka.

Prema rečima Milanovih rođaka, niko iz “pasata” nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

DREVNA NARODNA VEROVANJA: 5 stvari koje donose nesreću u kuću, izbacite ih odmah! (INFO)

– Možda bi Milan preživeo, možda bi povrede bile lakše da su vezali pojas. Ta nepažnja ga je koštala života – rekli su rođaci.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]