Pred dvoje dece SRPOM RASPORIO BIVŠU ŽENU! Detalji monstruoznog porodičnog nasilja u Smederevu

srp

Foto montaža: Dnevne.rs/Pixabay

Jozef Gajger (54) uleteo u kuću bivše supruge Slavice i jednim udarcem joj rasporio stomak, naočigled ćerke (5) i sina (14). Monstrum pre mesec dana izašao s robije, gde je bio zbog nasilja

Jozef Gajger (54) iz Skorenice kod Kovina preksinoć je srpom rasporio stomak bivšoj supruzi Slavici (45) u kući u Smederevu, naočigled dvoje dece! Krvnik je zatim pobegao i policija ga do zaključenja ovog broja Informera nije pronašla, a nesrećna žena je u kritičnom stanju prebačena na VMA u Beograd, gde se lekari bore za njen život.

Sin pozvao policiju

Stravičan napad se dogodio u Ulici Crvene armije u Smederevu, gde Slavica živi sa troje dece, ćerkom od pet godina, koju ima sa Jozefom, i dva sina od 14 i 17 godina, koje ima iz prethodnih brakova.

– Najstariji sin nije bio u kući kada se Jozef sa srpom pojavio na Slavičinim vratima. On je odmah počeo da ih maltretira, da viče i da se svađa sa bivšom ženom. Mlađi sin je pozvao policiju, a Jozef je srpom nasrnuo na njega. U tom trenutku se Slavica isprečila ispred sina da ga zaštiti, a Jozef joj je snažnim udarcem srpom bukvalno rasporio stomak – kaže izvor iz istrage.

ALBANCI U NEVERICI ZBOG NOVE UREDBE KREMLJA: Putin izdao direktivu, Rusija ucenjuje države da povuku priznanje nezavisnosti Kosova? (INFO)

Pomahnitali Gajger je zatim istrčao iz kuće, pre nego što je stigla patrola policije.
Rasporenog stomaka, u veoma teškom stanju, Slavica je zbrinuta na hirurškom odeljenju smederevske Opšte bolnice. Lekari su uspeli da zaustave krvarenje, ali je zbog životne ugroženosti iste večeri prebačena na VMA u Beograd.

Kako smo saznali, ona se nalazi u šok sobi i još je životno ugrožena.

TRAGEDIJA U BEOGRADU! Devojka skočila sa zgrade, poginula na licu mesta

Inače, Jozef je pre samo mesec dana pušten iz zatvora, gde je bio na odsluženju kazne upravo zbog porodičnog nasilja. Slavica je zbog višegodišnjeg maltretiranja u međuvremenu pokrenula brakorazvodnu parnicu i sa decom prešla da živi u Smederevo.

Izvor iz istrage kaže da je Jozef po izlasku iz zatvora dolazio u tužilaštvo tvrdeći da ga je Slavica, pošto je napustila kuću, opljačkala, odnosno odnela neke stvari iz nje.

– Takođe, optužio ju je i da je ona, dok je bio na odsluženju kazne, koristila njegove platne kartice i pokupila mu sve pare – kaže naš sagovornik.

Deca kod tetke
Dvoje dece, koja su prisustvovala stravičnom napadu, u šoku su, pogotovo petogodišnja devojčica. Brigu o njima zasad je preuzela Slavičina sestra.

NEŠTO SE SPREMA! Potpredsednik Demokratskog saveza Kosova NAJAVIO PROGON! Idu jedan za drugim, potpuni HAOS među Albancima! !

Nakon što je pobegao, Jozefu se izgubio svaki trag. Policija ga je juče tražila u Smederevu, Pančevu i Kovinu.

Pošto je još neizvesno da li će Slavica preživeti i zbog činjenice da je Jozef u bekstvu i da istraga još traje, u tužilaštvu nisu mogli da potvrde za koje krivično delo će ga teretiti.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Informer, J.V.)