PRAVIO HAOS PO BEOGRADU: Pijani Britanac privođen zbog nereda u hotelu, a onda STAKLOM isekao radnika na Zelenom vencu (INFO)

pijanica

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Britanac Simon T. (53) uhapšen je preksinoć jer je u centru Beograda napao Milana J. (40), koji je radio u jednom lokalu blizu Zelenog venca, i naneo mu teške povrede, zbog kojih je naš državljanin završio u Urgentnom centru.

Kako “Blic” saznaje, pijani britanski državljani je u petak uveče ušao u kafić u Lominoj ulici, međutim, kako je kafić u pripremi i još ne radi, u njemu je bio radnik Milan J. koji je sa kolegama završavao poslove.

[adsenseyu5]

Naime, navodno je pijani Simon T. tražio alkohohol, a Milan J. je pokušao da mu objasni da kafić još ne radi, te da ne služe pića.

To je, po svemu sudeći iznerviralo pijanog Britanca pa je izašao iz lokala i staklenom flašom prvo gađao kafić.

BEOGRAĐANKA ZA KOJOM SU SE SVI OKRETALI: Pogledajte kakvu obuću je prošetala ulicama naše prestonice! (FOTO)

Kako nezvanično saznajemo Simot T. je zatim uzeo parče slomljenog stakla i srčom rasekao Milana J. po glavi, vratu i telu. Pri tome ga je i udario u rebra.

Kolege povređenog muškarca su odmah pozvale policiju, koja je privela pijanog Britanca.

Hitna pomoć je Milana prevezla u Urgentni centar gde su lekari konstatovali da ima teške telesne povrede i prelom jednog rebra, ali da, srećom, nije životno ugrožen.

[adsenseyu1]

Po nalogu tužioca, uhapšenom Britancu je odmah određeno zadržavanje do 48 sati.

Britanac dan ranije pravio nered u hotelu

Naime, utvrđeno je da to nije prvi incident ovog Britanca koji kao turista boravi u Beogradu. Prethodnog dana, navodno je pravio nered u hotelu u kome je smešten, zbog čega je policija dva puta intervenisala po pozivu zaposlenih.

NEDELJNI HOROSKOP za period od 20. do 27. avgusta 2017. (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

Takođe pijan, vređao ih je i napadao jer nije hteo da plati račun, pa su zvali policiju koja je Simona T. privela. Posle tog privođenja zbog remećenja javnog reda i mira, on je pušten.

Boravak u policijskoj stanici Britanca nije uticalo da se smiri, već se ponovo napio i nasrnuo na radnike kafića, ali je nažalost u drugom incidentu jednog teže povredio.

DEVEDESETIH JE NAPRAVIO VRTOGLAV USPEH SA GRUPOM 187: Promenio je profesiju i nema nameru da se vrati u “muzičke vode”! (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor:A.Ž.A,Blic.rs)

[adsenseyu4]