POZNATOJ PEVAČICI PRETE SMRĆU: “Rado, završićeš u najlonskoj kesi!” (INFO)

Foto: printscreen/instagram

Imam ljude koji te prate i znaju svaki tvoj korak! Makni se od Harisa, on je uvek bio samo moj, zapretila je pevačici bivša Berkovićeva devojka

Radi Manojlović prete smrću! Kako saznajemo, pevačica dobija poruke od bivše devojke svog dečka Harisa Berkovića, koja je tera da ga ostavi ukoliko želi da spase živu glavu! Uplašena folkerka je slučaj prijavila policiji.

[adsenseyu5]

Kurir Stars došao je do prepiske između Rade i javnosti anonimne devojke, koja joj je otvoreno pretila.

– Alo, završićeš u najlonskoj kesi! Jesi li me čula?! Bićeš uklonjena sa mape, da te ni rođeni tata neće pronaći – zapretila je bivša devojka pobednika „Zvezda Granda“, nakon čega je usledila još jedna poruka:

– Čuješ li me ili se samo praviš blesava? Kada ćeš shvatiti da je Haris uvek bio samo moj? Da si se sklonila od njega!

SVE LAŽI VLADIMIRA MARJANOVIĆA: Svedoci razotkrili svekra ubijene pevačice!

Manojlovićeva ju je tada upozorila da će je prijaviti policiji. Međutim, upozorenje nije urodilo plodom jer je devojka nastavila da joj piše.

– Imam ljude koji te prate i znaju svaki tvoj korak. Vodi računa šta pričaš! Umislila si da si mnogo bitna, a obična si pevaljka. Kako ću te spakovati, makni se od Harisa – vređala ju je ljubomorna devojka.

[adsenseyu1]

Tim povodom pozvali smo Radu.

– Naravno da sam uplašena, jer ne znam s kakvom osobom imam posla. Ali svašta sam preživela, pa ću i ovo. Žene umeju da budu mnogo ljubomorne i sujetne. Taj polusvet ne želim da komentarišem. Niko me neće razdvojiti od Harisa! – rekla nam je pevačica, koju ove pretnje nisu omele da nastavi vezu s kolegom, ali i uspešnu karijeru.

ZORANA PREVRĆE OČIMA: Pogledajte kako je ministarka regovala na govor premijerke Ane Brnabić (VIDEO)

– Uživam, snimam nove pesme, uradila sam i fenomenalan spot u Mostaru. Srećna sam što me ljudi podržavaju – zaključila je Manojlovićeva.

PORUKA LEKARA IZ TIRŠOVE KOJA POGAĐA U SRŽ PROBLEMA: „Pijemo antibiotike 8 puta više nego zapadnjaci, decu za svaku sitnicu vodimo kod doktora“

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]