POZNATA SRPSKA GLUMICA PRIVATNO O SPURUGU, RODITELJSTVU..

glumica

Foto: Instagram printscreen / sloboda_micalovic_boba

Lagala bih kada bih rekla da se ne bojim vremena u kome živimo. Bojim se koliko smo duhovno osiromašeni i koliko smo dohvatili dno, kaže omiljena srpska glumica Sloboda Mićalović.

– Sve se u poslednjih dvadeset godina urušavalo, sada smo dohvatili mulj. Zato se i bojim, nije lako vaspitavati decu na današnje vreme, dodaje Sloboda koja ima dve ćerke bliznakinje Veru i Milu. Njih dve se polako pripremaju za prvi razred osnovne škole, pa su i pred mamom Slobodom i tatom Vojinom Ćetkovćem, novi izazovi, nova iskustva, ona najlepša ali i puna strepnje. Zato je važno to kućno vaspitanje, kaže glumica.

[adsenseyu4]

Čini se da ste mama koja popušta, koja nije baš stroga…

– Popustljivija sam od Vojina, iako ponekada i podviknem. On nikada ne viče, ali je za njih dve veći autoritet. Meni bude žao, pa sve padne u vodu. Valjda majka takva mora da bude.

Da li devojčice znaju koliko su im mama i tata popularni, jesu li svesne čije su ćerke?

– Male su one još, ali znaju, vide one, osećaju… Međutim, mi živimo u Srbiji nije to tako kao da smo u Holivudu. Kada se pomerite i budete sa velikim zvezdama, vidite da smo mi smešni u odnosu na njih i njhovu popularnost.

Skromnost je uvek bila vaša vrlina?

– Nisam skromna, to je istina. Mi smo samo poznati, ali ne i popularni na taj holivudski način.

Kako ćerke reaguju kada vas vide na televiziji?

– Kako kad. Nekada im se dopadne kako igram, a nekada im je dosadno i ne sviđa im se. Imaju šest i po godina, znaju one sve!

Nedavno ste osvojili jednu televizijsku nagradu na TV festivalu…

[adsenseyu1]

– Da, i radujem se svakoj nagradi, a pogotovu su mi najdraže one koje dolaze od publike i od ljudi koji su u našoj branši. Dobila sma nagradu za ulogu u seriji „Čizmaši“, zajedno sa Mišom Dragičevićem. Drago mi je što smo uradili seirju koja nije komercijalna i „na prvu loptu“. To je kvalitetan tekst, to su filigranski građene uloge i taj odnos nije na prvu loptu. Izazov mi je bila ta uloga. Dosada su u serijama i filmovima mene osvajali, ovde sam ja morala da zadržim ono što je osvojeno.

I sami ste sada rekli, bilo je raznih uloga. Koju sada priželjkujete?

– Nema više toga. Sada samo priželjkujem dobru ulogu. Neku koja me inspiriše. Sada mogu da biram reditelje, bez želje da nekoga uvredim. Volela bih da radim sa ljudima koji nešto žele da menjaju.

Da li vam više prijaju ženski ili muški komentari? Koji su realniji?

– Ženski su komentari uvek škrti, pa volim da dobijem ženske, ali lepo je i kada dobiješ komplimente od muškaraca. Što se tiče izgleda, to nije u mojim rukama, to mi je dato. Volim da dobijam komplimente u vezi s mojim radom.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Anastasija Čanović,Blic.rs)

[adsenseyu2]