POTRESNO: Zoran Marjanović priznao ćerki da joj je majka ubijena, Jana POSTAVILA PITANJE od kojeg DUŠA ZABOLI

Zoran Marjanović

Foto: Telegraf

– Svakog dana sam se plašio da od nekog drugog ne sazna istinu koja nam je upropastila život. Bilo mi je žao da je gledam i da na neki način svaki put izbegavam razgovor s njom o Jeci – rekao je Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice.

Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči, odlučio je da kaže istinu svojoj petogodišnjoj ćerki Jani.

– Devet meseci posle smrti moje supruge odlučio sam da petogodišnjoj ćerki Jani kažem istinu. Nije prošao dan a da nije pitala gde joj je majka. Rekao sam joj da je mama ubijena, da je više nikad neće videti i da je sada na nebu. Obećao sam joj da ću je uskoro odvesti na majčin grob jer je ona to tražila – rekao je Zoran Marjanović.

[adsenseyu4]

On dodaje da mu je bilo mnogo teško da sa detetom razgovara o tome.

– Veoma mi je bitan odnos s Janom, ali i njeno mentalno stanje. Svakog dana sam se plašio da od nekog drugog ne sazna istinu koja nam je upropastila život. Bilo mi je žao da je gledam i da na neki način svaki put izbegavam razgovor s njom o Jeci. Do sada smo joj govorili da je mama otišla da trči, da je nestala i da je tražimo. Stalno me je pitala kada ćemoje pronaći. Bilo me je i sramota njenih progleda, jer sam nešto strašno krio od nje. Pre nekoliko dana rekao sam joj istinu – otkriva Marjanović.

Zoran je smatrao da Jana treba sve da zna.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Ispričao sam joj šta se sve dogodilo tog kobnog dana. Pitao sam je da li se seća kada smo bili na nasipu i kada je mama otišla da trči – objašnjava suprug ubijene pevačice i dodaje da mu je jana rekla da se seća.

Potom je kazao da je ćerkici ispričao kako je mamu, kad je otrčala, susreo neki zlikovac i ubio je i da je ona sada na nebu.

[adsenseyu1]

– Odmah me je pitala da li je mama isto tako lepa i na nebu i kada ona može da ode tamo da je vidi. Objasnio sam joj da mi tamo ne možemo da idemo, ali da ona može da nas gleda odozgo i da je srećna onda kad smo mi veseli i nasmejani. Bila je tužna i, kako ne bi zaplakala, nastavio sam da joj pričam o tome da mama nije svojom voljom otišla, već da je taj zlikovac kriv za to – prila Zoran kroz suze.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Usledila je serija Janinih pitanja.

– Želela je da zna kako zlikovac izgleda, kako se zove, gde je sada i zašto ubio njenu mamu. Objasnio sam joj da ne znam mnogo toga, ali da će ga policija naći.

Zoran kaže da ga je ćerka pitala šta će biti s njim kad ga pronađu, kao i da joj je objasnio da će nakon toga taj monstrum život provesti u jednoj maloj sobici potpuno sam.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Uplakanih očiju devojčica ga je pitala šta to znači kad neko umre.

– Objasnio sam joj da, kad čovek umre, njegovo telo ostaje na zemlji i da se sahranjuje na groblju, ali da duša odlazi na nebo. Interesovalo ju je da li ona može tamo da ide – prepričava Zoran razgovor.

On kaže da je mala Jana postavila pitanje koje ga je najviše zabolelo.

– Pitala je kada će ona da umre i da što pre bude sa mamom. Objasnio sam joj da ona prvo mora da završi školu, da se uda, rodi decu I da ostari I da će se to desiti tek kad bude stara. Rekao sam joj da mi svi moramo jednog dana da umremo. Jana je pametna devojčica i verujem da sam samo uz Božiji blagoslov uspeo sve ovo da joj objasnim – uveren je Zoran.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]