Potresne reči OCA UBIJENE DEVOJKE na pumpi: ” Neka mu sude sudije, JA NEĆU, ne mogu ja to”

pumpa

Foto: Fejsbuk

– Verujemo da će policija naći ubicu našeg deteta. Čuli smo da je objavljen foto-robot tog monstruma, ali nemamo snage da gledamo sliku čoveka koji nam je ubio ćerku – rekli su roditelji Kristine Kaplanović (19) iz Vilova kod Nove Varoši, koju je 25. maja ubio razbojnik na benzinskoj pumpi kod Velikog Mokrog Luga u Beogradu.

Kristinina majka Stojanka kaže da je taj razbojnik uništio živote celoj njihovoj familiji.

– Bolje da je i nas ubio, da ne živimo i ne trpimo bol za njom. Uništio nam je živote, uzeo nam je jednu od tri jabuke koje smo imali. Srce će mi prepući za Kristinom – priča neutešna Stojana.

POGLEDAJTE: Ovako izgleda bivši muž slavne glumice Snežane Savić, koji je u 76. godini DOBIO BLIZANCE! (VIDEO) (FOTO)

Ona dodaje da je Kristina imala planove za budućnost, koje nije stigla da ostvari.

– Zbog ubice, tog monstruma koji je pucao u nju, nikada ih neće ostvariti. Prekinuo joj je život, stradala je ni kriva ni dužna – navodi ona.

[adsenseyu4]

Majka nesrećne devojke uverena je da će doći dan kada će ubica biti uhapšen i kad će odgovarati za ubistvo njene ćerke.

– Verujem u to, verujem da će policija uskoro pronaći čoveka koji mi je usmrtio dete. Nemam razloga da sumnjam u to – rekla je ona.

NEVIĐENI BLAM NA RTS-u: Voditeljka nije znala da je UKLJUČENA U PROGRAM, izletelo joj… (VIDEO)

Kristinin otac Stanislav i juče je posetio ćerkin grob, gde je proveo nekoliko sati. Još ne može da prihvati činjenicu da mu je najstarija ćerka ubijena.

– Nadam se da će foto-robot pomoći da ubica bude uhapšen. Nisam video tu sliku, niti ću je gledati. Nemam nikakve informacije iz istrage, nisu me policajci obavestili o tome dokle su stigli. Bez obzira na to, znam da će policija uspeti da otkrije tog monstruma i da će ga uhapsiti – rekao je Stanislav.

Foto: Facebook/Игор Дебељак

Iako je slomljen od bola i očaja zbog gubitka ćerke, Stanislav kaže da ubici ne bi sudio čak i kada bi mu ga doveli pred njega.

ISKRENA ISPOVEST: Beograđanka otišla da prespava na Ostrogu, ono što joj se tamo dešavalo – PAMTIĆE DO KRAJA ŽIVOTA! (FOTO)

– Uradio mi je šta mi je uradio, naneo mi je najveće zlo koje je mogao, ali ne bi mu lično sudio. Bog neka mu sudi, neka mu sude sudije, ja neću, ne mogu ja to – rekao je Stanislav.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Informer)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]