POSLEDNJI DETALJI strašne tragedije u Kikindi: Jovanu (27) ubila struja pre nego što je ušla u kadu (FOTO)

kuca

Foto: Telegraf

U jednom trenutku je počela voda da otiče ispod vrata i otac je tada, ne razmišljajući, provalio u kupatilo. 

Nesvakidašnja nesreća u Nakovu, u kojem je noćas od strujnog udara u kupatilu poginula Jovana Jočić (27) ostavila je meštane u šoku koji još ne mogu da veruju da je mladi život njihove meštanke ugašen.

Jovana je kobne noći ušla u kupatilo da se istušira i pošto se dugo nije odazivala na poziv oca posumnjali su da nešto nije u redu.

Komšije koje su se te noći zatekle u porodičnoj kući Jočića, gde je Jovana živela sa majkom, ocem i četvorogodišnjom ćerkicom, pričaju da je Jovana otišla u kupatilo da se okupa i da se pripremala za spavanje.

 

[adsenseyu4]

Otac je nekoliko puta pokušao da je dozove jer je primetio da se zadržala duže nego inače u kupatilu, kako mu nije odgovarala posumnjao je da se nešto dogodilo.

U trenutku je počela voda da otiče ispod vrata i otac je tada ne razmišljajući provalio u kupatilo. Tamo je ležalo njeno beživotno telo – ispričala je za Telegraf.rs meštanka Nakova.

Foto: Telegraf

Ubrzo su njeni najbliži pozvali policiju i ekipu Hitne pomoći koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt devojke.

Jovanu je kako saznaje Telegraf.rs struja ubila i pre nego što je ušla u kadu. Pretpostavlja se da je do udara došlo usled neispravnog bojlera.

– Još smo u šoku – kažu nam prijatelji, komšije i rodbina koji su se okupili u domu Jočića.

 

[adsenseyu1]

 

Joja, kako su je zvali njeni najbliži radila je kao poslovođa u trgovini u Kikindi. Bila je vredna, dobra i divna majka svojoj četvorogodišnjoj devojčici.

Biće sahranjena sutra na groblju u Nakovu u 14 sati.

(Dnevne.rs /Izvor: D. I. Telegraf)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]