POSLEDNJI DETALJI DRAME U NIŠKOJ BANJI: Devojka osumnjičenog bila SVEDOK STRAVIČNOG DOGAĐAJA, UBICA IZVRŠIO SAMOUBISTVO (FOTO)

ubistvo

Foto: Printscreen/RTS

Devojka osumnjičenog za ubistvo D.D. (65), vlasnika vile “DND” u Niškoj Banji, bila je svedok stravičnog zločina. Kako je “Blic” saznao, osumnjičeni za ubistvo D.J. (42) je u teškom stanju prebačen u Urgentni centar u Nišu sa prostrelnom ranom glave!

– Ona je posle pucnjave, izašla iz vile i sve vreme je napolju sa policijom. Pošto se osumnjičeni nijednom nije javio na pozive pregovaračkog tima, devojka osumnjičenog je sumnjala da se i on ubio. Ona je strahovala da je osumnjičeni sebi presekao vene – priča za “Blic” izvor uključen u akciju policije.

Tokom trajanja drame od ranih jutrarnjih sati ispred vile u Niškoj Banji stajala je i sestra muškarca osumnjičenog za ubistvo.

[adsenseyu4]

– Obe su u šoku – kaže izvor iz policije.

Drama u Niškoj Banji počela je jutros, nakon prijave da je recepcioner zaposlen u luksuznoj vili “DND” ubio svog gazdu, vlasnika vile D.D. zbog ljubomore. Kako je “Blic” ranije objavio, vlasnik vile je bio zainteresovan za devojku koja se zabavljala sa recepcionerom i on je zbog toga rano jutros iz pištolja ubio svog šefa.

 

ubistvo

Foto: Printscreen/RTS

Policija je odmah blokirala ulaz u Nišku Banju, kao i sve prilaze vili i preko telefona i megafona bezuspešno pokušavala da stupi kontakt sa ubicom.

Nekoliko sati kasnije, oko 10 časova, na lice mesta stigla je i Žandarmerija pod punom opremom, okružila vilu, a potom i u nju upala.

[adsenseyu1]

Začule su se dve eksplozije, a zatim i usplahireni povici: “Hitna, hitna, brzo unutra!”. Nakon toga su dve ekipe hitne pomoći utrčale u vilu sa nosilima i nekoliko minuta kasnije na njima su iznele ubicu koji je, kako saznajemo, pokušao da izvrši samoubistvo.

ubistvo

Foto: Printscreen/RTS

– Policija je ušla u sobu u vili u kojoj se nalazio D.J. (42) koji je zatečen u besvesnom stanju jer je pokušao da izvrši samoubistvo. On je u teškom stanju prebačen u Urgentni centar – kažu iz MUP-a.

Hitna pomoć se potom udaljila sa lica mesta, kao i žandarmerija, i započeo je uviđaj u vili.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor:T. M. S. , B. J.,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]