POSLE NOĆNOG PROVODA: Mira Škorić završila u policijskom automobilu!

Škorić

Foto: printscreen

Ja sam sumnjivo lice! Izvršili su pretres, pokazala sam im tašnu i videli su da ne nosim oružje, kaže Škorićka

Mira Škorić uhapšena je na parkingu u centru Beograda posle noćnog provoda.

Naša ekipa koja se zatekla na licu mesta primetila je pevačicu dok je izlazila iz svojih kola i približavala se patroli, koja je bila udaljena od nje nekoliko metara. Jedan od policajaca zaustavio je Škorićku rekavši joj da sprovode redovnu kontrolu, nakon čega je ona otvorila vrata njihovog auta i počela da ćaska s njima.

[adsenseyu5]

Nismo uspeli da čujemo o čemu su pričali, pa smo nakon završenog razgovora pitali pevačicu da li je i kako rešila problem s organima reda i mira.

– Malo su me priveli, pa šta! Ja sam sumnjivo lice. Obavili su sa mnom petnaestominutni razgovor i zaključili da hapse pogrešnu osobu. Izvršili su pretres, pokazala sam tašnu i videli su da ne nosim oružje sa sobom, pa smo se lepo pozdravili – rekla nam je folkerka.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA SLAVIJI: U udesu učestvovala 3 vozila, kombi se zakucao u muzičku fontanu i oštetio je (FOTO) (VIDEO)

Naravno, sve ovo bila je Mirina šala. Ispostavilo se da su policajci prepoznali Škorićku i da su samo hteli da je pozdrave i popričaju s njom, pa im je pevačica rado izašla u susret.

POTRESNO SVEDOČENJE: Naser Orić mirno gledao kako je Elfeta nožem zaklala srpskog dečaka!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/Lj.S)

[adsenseyu2]