PORTPAROLKA HITNE POMOĆI OTKRILA: Nada Macura upoznala gledaoce sa novim narkotikom – tamjanom!

hitna-pomoc

Deco, nikako droga, to ništa ne pomaže. Jednom narkoman, uvek narkoman, tu nema izlečenja, jako teško, samo prividno, jaka volja je tu presudna, izjavila je Macura

BEOGRAD – Nada Macura, portparolka Hitne pomoći, govoreći o drogama, naglasila je da je „jednom narkoman – uvek narkoman, tu nema izlečenja“ i upoznala gledaoce sa novim narkotikom – tamjanom!

– Deco, nikako droga, to ništa ne pomaže. To kad se proba, urušava se zdravlje. Jednom narkoman, uvek narkoman, tu nema izlečenja, jako teško, samo prividno, jaka volja je tu presudna – izjavila je Macura pričajući o negativnim efektima droge, ujedno zanemarujući apele njenih kolega da se ljudi zavisni od narkotika prijave na lečenje:

– Sad su tamjanom počeli da se drogiraju, kažu da se sa tim strašno urade. Ima lep miris, a tako se i prodaje kao osveživač prostorija, znam tačno gde može za 1.000 dinara da se kupi kesica toga! To nije običan tamjan koji se koristi u crkvi za kađenje, popovi bi inače bili jako popularni, crkve bi se obijale.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Dnevne.rs /TVBN)