POPULARNOST PREKO NOĆI: Sinoć su svi gledali u devojku koja je sedela iza Aleksandra Vučića! (FOTO)

emisija

Foto: printscreen

Gost novog izdanja emisije Ćirilica na TV Happy sinoć je bio predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji i ovoga puta govori o ključnim temama, poput izgradnje jeftinih stanova i protestima opozicije.

Na samom početku razgovora predsednik je najavio da u četvrtak pokreće kampanju“Budućnost Srbije”.

– Krećemo u četvrtak po Srbiji da podnesemo narodu izveštaj šta smo to uradili od 2012. godine. Razgovarao sam o tome i sa Anom Brnabić. Moja želja je da obiđem Trgovište, Bujanovac, Preševo. Ne mogu da kažem da ću svako mesto da obiđem, ali većinu hoću – rekao je predsednik koji se ubzo osvrnuo i na temu emisije koju ste svi tražili: “Spremaju mu vešala na Terazijama”.

Vučić kaže da su vešala na protestima “1 od 5 miliona” namenjena, pre svega, njemu.

– Oni žele da politika postane vešanja, jer to sprečava budućnost Srbije. Simbol njihove politike su fukse, kurve i vešala, a simbol naše politike su budućnost Srbije, bolnice i škole – rekao je on i istakao da pristojna Srbija neće dozvoliti ovakav vid ponašanja.

– Ljude u Srbiji ne možete prevariti. Nagledali su se svega. Oni se dobro sećaju 2008. godine kada je takozvano Kosovo proglasilo nezavisnost. Dobro se zna ko je palio ambasadu i ja ne mogu da upirem prstom – istakao je predsednik.

STARI TERMIN, NOVO IME EMISIJE! Ivan Ivanović vraća se u naše domove, evo i od kada!

Ipak, kao što se dalo primetiti, razgovor je tekao u krajnje opuštenom tonu jer Vučića, kako sam ističe, ovakvi potezi opozicije niti iznenađuju niti mogu da zaplaše.

Takođe, nismo mogli ni da ne primetimo lepu brinetu koja je sedela u publici iza predsednika Aleksandra Vučića sa njegove desne strane.

Predsednik Vučić tokom gostovanja u emisiji!

Foto: Printscreen

Gledaoci su gotovo sigurno bili očarani njenom lepotom, koja je doprinela da atmosfera u studiju bude još prijatnija uprkos izgredničkom ponašanju od stane opozicionih lidera koje je tema ove emisije.

(Dnevne.rs/Izvor: espreso.rs)