Popio pivo s komšijama, pa se RAZNEO KAŠIKAROM u automobilu! Stravični detalji samoubistva koje je potreslo Srbiju

bomba

Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap, Profimedia/Alamy

N. S. (40) iz Bele Palanke poginuo je kad je aktivirao bombu kašikaru u svojoj „opel korsi“, a tragedija se dogodila u ponedeljak uveče na starom putu Bela Palanka – Pirot, kod sela Kremenice

N. S. (40) iz Bele Palanke poginuo je kad je aktivirao bombu kašikaru u svojoj „opel korsi“, a prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je nesrećni čovek odlučio da sebi oduzme život zbog porodičnih problema.

Tragedija se dogodila u ponedeljak uveče na starom putu Bela Palanka – Pirot, kod sela Kremenice, inače rodnog sela njegove majke.

Neposredno pre nesreće Stojković je s komšijama sedeo ispred prodavnice u selu Kremenici i pio pivo.

[adsenseyu5]

– Nenad je došao iz Niša u ponedeljak po podne. Po običaju je obišao rodnu kuću, u kojoj žive podstanari, i nas komšije. Družili smo se prilikom svakog njegovog dolaska ispred prodavnice preko puta, pa i te večeri. Ćaskali smo uz pivo o raznim stvarima. On se ponašao uobičajeno, pričao i šalio se s nama. Ništa nije ukazivalo na tragediju. Razišli smo se uveče, kad je krenuo za Niš. Pozdravili smo se, a onda se ispostavilo da se nekoliko minuta kasnije ubio – kaže Stojkovićev komšija.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Prema rečima njegovih poznanika, Stojković je do svoje 19. godine živeo u Beloj Palanci s roditeljima.

– Otac mu je poreklom iz Velikog Krčimira, a majka iz Kremenice. Odselio se u Niš, gde se oženio, ali kasnije se razveo. Posle smrti oca živeo je u Nišu s majkom i sestrom, koja sada radi kao medicinska sestra u Gadžinom Hanu. U Belu Palanku dolazio je da obiđe rodnu kuću. Čuli smo da se majci žalio na porodične probleme, a navodno joj je pre nekoliko dana rekao da mu više nije do života – kažu njegovi poznanici.

Zamenica javnog tužioca u Pirotu Sonja Nešić je, posle uviđaja, dala nalog da se izvrši obdukcija.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)